Nu gör Paow det fruktade skönhetsingreppet

Det var under helgen som Paulina "Paow" Danielsson publicerade en rad stories på sin Instagram där hon avslöjade att det snart är dags för ett nytt skönhetsingrepp. Men det är inte vilket ingrepp som helst.


Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 26, har alltid varit väldigt öppen med sina skönhetsbehandlingar och ingrepp. 

Under sommaren åkte Paow till Turkiet där hon opererade sin näsa i samband med ett samarbete. Hon har även opererat sina bröst, gjort fillers och botox.  

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Stella Pictures

Hon valde även nyligen att göra ett så kallat trådlyft vilket innebär att man går in under huden med trådar för att sedan lyfta upp huden utan att behöva skära i huden.

Under Paradise Hotels pressträff passade Nyheter24 på att fråga Paow om vilka ingrepp hon egentligen gjort. Och hon var inte sen med att svara.

– Jag har gjort läpparna, botox, trådlyft, kindbenen, näsan, brösten och sen fillers i rumpan. Så man är ju lite plastic fantastic, skrattade hon då.

Men nu är det alltså dags för ännu ett skönhetsingrepp. Men detta är ett ingrepp som skrämt upp många ute i stugorna.

"Äntligen"

Paow ska nämligen åka utomlands på nytt för att göra fasader på sina tänder. Att göra fasader betyder att du innan måste fila ned dina egna tänder innan du sätter på dina "nya tänder", vilket kan se väldigt obehagligt ut. 

När den brittiska glamourmodellen och TV-personligheten Katie "Jordan" Price, 42, visade upp hur ingreppet går till skrek följarna rakt ut. 

Katie visar upp sina riktiga tänder. Bildkälla: Youtube
Resultatet. Bildkälla: Stella Pictures

"Det enda bra med denna video är att de flesta som tittat aldrig kommer att göra det där", skrev en användare under hennes video. 

Men Paow är fast besluten om att gå igenom hela proceduren i jakt på ett efterlängtat Hollywoodsmile. 

– Detta har varit en dröm för mig under väldigt många års tid. Jag har alltid haft komplex för mina tänder och nu ska jag en gång för alla få fasader, skrev hon på sin Instagram.

En annan PH-profil som gått igenom exakt samma sak är Marcelo Peña. Se bilderna från hans ingrepp här.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.