Söndag 28 Nov
Stockholm

Nu gör Paow det fruktade skönhetsingreppet

Det var under helgen som Paulina "Paow" Danielsson publicerade en rad stories på sin Instagram där hon avslöjade att det snart är dags för ett nytt skönhetsingrepp. Men det är inte vilket ingrepp som helst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 26, har alltid varit väldigt öppen med sina skönhetsbehandlingar och ingrepp. 

Under sommaren åkte Paow till Turkiet där hon opererade sin näsa i samband med ett samarbete. Hon har även opererat sina bröst, gjort fillers och botox.  

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Stella Pictures

Hon valde även nyligen att göra ett så kallat trådlyft vilket innebär att man går in under huden med trådar för att sedan lyfta upp huden utan att behöva skära i huden.

Under Paradise Hotels pressträff passade Nyheter24 på att fråga Paow om vilka ingrepp hon egentligen gjort. Och hon var inte sen med att svara.

– Jag har gjort läpparna, botox, trådlyft, kindbenen, näsan, brösten och sen fillers i rumpan. Så man är ju lite plastic fantastic, skrattade hon då.

Men nu är det alltså dags för ännu ett skönhetsingrepp. Men detta är ett ingrepp som skrämt upp många ute i stugorna.

"Äntligen"

Paow ska nämligen åka utomlands på nytt för att göra fasader på sina tänder. Att göra fasader betyder att du innan måste fila ned dina egna tänder innan du sätter på dina "nya tänder", vilket kan se väldigt obehagligt ut. 

När den brittiska glamourmodellen och TV-personligheten Katie "Jordan" Price, 42, visade upp hur ingreppet går till skrek följarna rakt ut. 

Katie visar upp sina riktiga tänder. Bildkälla: Youtube
Resultatet. Bildkälla: Stella Pictures

"Det enda bra med denna video är att de flesta som tittat aldrig kommer att göra det där", skrev en användare under hennes video. 

Men Paow är fast besluten om att gå igenom hela proceduren i jakt på ett efterlängtat Hollywoodsmile. 

– Detta har varit en dröm för mig under väldigt många års tid. Jag har alltid haft komplex för mina tänder och nu ska jag en gång för alla få fasader, skrev hon på sin Instagram.

En annan PH-profil som gått igenom exakt samma sak är Marcelo Peña. Se bilderna från hans ingrepp här.


Kommentera
Kopiera länk
Dela