Lördag 27 Nov
Stockholm

Elena Belles ärliga ord om Anna Anka – efter makens död

Det var under en frågestund som Elena Belle fick en fråga om huruvida Anna Anka hört av sig till henne efter Elenas makes bortgång. Och svaret på den frågan var nej.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var lördag den 29 februari som Elena Belles make – managern Michael Theanne – kollapsade nära sitt hem i Los Angeles. Han hade då varit på en hajk med sina hundar. 

Elena har i efterhand berättat att det ringde på dörren, och när hon öppnade stod hennes grannar där. De berättade att Michael hade ramlat. Elena skyndade sig ut mot ambulansen men stoppades halvvägs. Då fick hon veta att han var död.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, berättade hon för Expressen.

Michael Theanne och Elena Belle. Bildkälla: Stella Pictures.

Idag har Elena valt att flytta med parets gemensamma dotter Luna till en lägenhet. Huset som familjen tidigare bodde i hyr hon ut. 

– Det var varit inbrott och jag känner inte att jag vågar bo i ett så stort hus ensam med Luna, har hon skrivit på sin Instagram

Elenas följare frågar mycket hur hon mår och om hon fått den stöttning som hon antagligen behöver. Hon har då berättat att hon mött starkt stöd från vänner och familj – samt att dottern Luna fungerar som hennes eget lilla lyckopiller.

"Ingenting som förväntades"

Någon som dock lyst med sin frånvaro under den svåra tiden – det är den svenska Hollywoodfrun Anna Anka, 49. För de som inte minns så var Anna och Elena med i senaste säsongen av Svenska Hollywoodfruar då Anna gjorde ett väldigt elakt utspel mot Elena under pressfotograferingen. 

Anna och Elena var med samtidigt i Svenska Hollywoodfruar. Bildkälla: Viafree

– Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, sa Anna till Elena. Detta fick Sofie Prydz att se rött och hon sa då till Anna på skarpen. 

Sedan dess har Annas och Elenas kontakt varit obefintlig. Vilket Elena berättar i sin frågestund efter att en följare undrat huruvida Anna hört av sig efter Michaels bortgång. 

"Inget som förväntades heller", skriver Elena. Bildkälla: elenabelle/Instagram

"Nej det har hon inte gjort. Ingenting som förväntades heller. Men tror inte den människan har några känslor över huvudtaget", skrev Elena. 

Nu har Anna Anka svarat Elena med ett öppet brev. Det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela