Fredag 7 Maj
Stockholm

Isabella Löwengrip hackad: "Kommer allt läcka ut nu?"

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip har blivit hackad. Foto:

Hemliga avtal och privata meddelanden – ja, det kan inte vara kul att vara i Isabella Löwengrips skor just nu. – Jag blir skitirriterad och går runt och undrar vad som kommer att hända nu, säger Isabella.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggaren och den tidigare entreprenören Isabella Löwengrip, 29, verkar befinna sig på en härlig plats i livet just nu. Hon är nykär i pojkvännen Paul Sundvik, 52, och paret planerar att bli sambos. 

Efter förra höstens många skandaler så sålde Isabella sitt hus och sitt bolag. Hon har öppet berättat om vägen tillbaka efter den tuffa tiden som bland annat innebar att hon fick elchocker.

Men trots att vardagens ser ut att ljusna för Löwengrip så drabbas även hon av motgångar då och då. I det senaste avsnittet av podcasten "Isabella söker Sheila" så berättar Isabella vad hon nu har råkat ut för.

Isabella Löwengrips mejl har blivit hackad. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

"Tar all min energi"

– Min mejl funkar inte. Den har blivit hackad. Det kanske är en liten grej egentligen, men den går runt och tar all min energi, berättar Isabella och fortsätter:

– Jag blir skitirriterad och går runt och undrar vad som kommer att hända nu. Kommer alla mina avtal att läcka ut i media? Vad kommer hända? Kommer folk få betala massa pengar för att dom får mejl av mig och så är det någon hemlig länk som dom trycker på? Jag har ingen aning, säger Isabella.

Isabella Löwengrip försöker ta situationen med ro. Bildkälla: Stella Pictures

Isabella försöker ha is i magen och tänka att det kommer att lösa sig.

– Alla mina motgångar jag har haft tidigare, stora som små, löser ju sig. Det är bara det att en liten grej kan ta upp en hel dags energi, berättar hon vidare.

Vi hoppas att det snart löser sig för Isabella!

Kommentera
Kopiera länk
Dela