Söndag 28 Nov
Stockholm

Gunilla Persson efter hembesöket: "De försökte mörda min mamma"

Gunilla Persson är rasande. På sin blogg berättar hon om kvällen då det slutade med att hon kastade ut människor från sitt hus.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Gunilla Persson, 61, har tagit hand om sin mamma Iris Persson, 94, i sitt hem i över nio år.  

Nyligen behövde mamman Iris Persson läggas in på ett sjukhus i Santa Monica, USA. Gunilla berättade då för sina Instagramföljare  om besöket – och hur hon fick stå för den dyra sjukhusräkningen.

"Gud är så god att han låter henne överleva ännu en gång. Sjukhusräkningen på närmare 70.000 dollar går till mig eftersom mammas dåliga försäkring inte täcker kostnaderna den här gången på sjukhuset", skrev hon. 

Gunilla tillsammans med mamma Iris. Bildkälla: https://www.expressen.se/ameli...

Och det var ingen billig peng Gunilla tvingades dega ut. Räkningen gick nämligen på hela 600 000.

Trots den höga summan så var Gunilla vid gott humör över att Iris mådde bättre. 

Men i slutet av september så svajade moderns hälsa på nytt.

"Mördarpatrullen stod i beredskap"

På sin blogg berättar Gunilla att hon skrivit in Iris på ett nytt hospis med personal som kommer hem till henne och vårdar mamman. Men hon har varit allt annat än nöjd med detta. 

Efter att Iris kommit hem från sitt sista sjukhusbesök skriver Gunilla att vårdarna försökt ge mamman "dödsmediciner" i form av Lorazepam och morfin.

"Monstret insisterade på att jag skulle sätta mig ned för att få en genomgång om ”dödsmedicinerna”.  Som att jag inte har koll på det. Vad jag däremot ville ha och behövde var en förklaring om de mediciner som sjukhusläkarna hade skrivit ut, men ack, jag hade glömt att jag hade med mördarpatrullen att göra och denne meddelade mig att mamma inte skulle fortsätta med den medicinen hon fatt från sjukhuset utan nu skulle den bytas ut mot deras dödliga morfin, skriver hon på sin blogg.

"De försökte ge henne dödsmediciner", skriver Gunilla. Bildkälla:https://www.expressen.se/ameli...

Det hela slutade med att Gunilla slängde ut vårdarna och gav sin mamma medicinerna på egen hand. Detta då hon inte litade på att de gjorde rätt.

"Det dröjde inte manga minuter förrän vederbörande blev utslängd av mig och det känns sa väldigt gott i själen att göra sig av med sådant pack. Tänk er själva, här kommer jag hem med mamma som nästan avled och är själaglad, speciellt som mamma skiner som en sol. Så kommer det in patrask som vill mörda en människa som inte har det minsta värk eller oro. Som tur är har jag mycket skinn på näsan och kan sköta alla mediciner genom sonden själv", skriver Gunilla. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela