Lördag 2 Jul
Stockholm

Därför fick inte Jesper några vinstpengar av Marcelo Peña

Emilia Wahlund
Vad hände sen?. Foto: Stella Pictures

Det var förrförra året som Marcelo Peña kammade hem storkovan genom att krossa kulan i Paradise Hotel. Han sa då att han skulle dela pengarna med vännen Jesper Bengtsson vilket han inte gjort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under förra årets supersäsong av Paradise Hotel som spänningen var olidlig hela vägen in i mål. Det som såg ut att bli en vinst för Adam Linárd och Helen Ablatova vände snabbt när sista deltagaren fick lägga sin röst. Och vinnarna blev till allas förvåning Marcelo Peña och Erica Lindberg.

Erica och Marcelo under final. Bildkälla: Viafree

Men det slutade inte där. 

Under den nervdrypande kulceremonin kastade Marcelo kulan i marken på 500 000 kronor vilket gjorde att han blev ensam om att få lägga vantarna på kosingen. 

– Jag ska dela pengarna med Jeppe, sa han då.

Marcelo berättade inför gruppen att han planerar att dela pengarna med Jesper. Bildkälla: Viafree

Men så blev det inte.

DET HÄR HAR HÄNT

Jesper har hittills inte fått ett enda korvöre från Marcelo – vilket inte tycks vara en känslig punkt hos Jesper, vilket han berättade om i en Youtubevideo när han gästade Mcuze.

– Man får ju som vinnare pengarna samma månad som finalen visas. Så vi snackade ju om det då. Jag och Marro var ju typ bästa polare och hängde tre-fyra dagar i veckan. Vi hade bestämt oss långt innan inspelningen PH för att samarbeta för att sedan dela på pengarna, berättade Jesper. 

Men nu har Marcelo i en Instagramlive berättat vad som kommer att hända med pengarna. Detta var någonting som Exonphspoiler uppmärksammade på sitt populära spoilerkonto.

"Allt ska gå till mitt barn". Bildkälla: Stella Pictures

Och enligt honom själv har han ännu inte rört dem. 

– Att folk fortfarande skriver till mig och frågar om jag givit Jesper "hans pengar". Hans pengar? Det är mina pengar. Det var jag som stod i final, det var jag som kastade och det var jag som lurade folk. Jag krossade alla och vann 500 000. Är det någon som förtjänar pengar är det Josie då det var hon som räddade mig där inne under alla parceremonier, säger han i sin video.

Marcelo berättar även vad han har tänkt att pengarna ska gå till. 

– Jag har inte rört en spänn. Allt kommer att gå till mitt barn.

Det var för ett par veckor sedan som flickvännen Emilia Wahlund avslöjade att paret ska bli föräldrar. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.