Carola och Runar
Carola är inte förtjust i det faktum att Runar har skrivit en bok där hon nämns en hel del.

Carola Häggkvists attack mot Runar Sögaard: "Stor skada"

Carola Häggkvist bojkottar ex-maken Runar Sögaards bok. Både Carola och Runars ex-fru Jessica Panzar vägrar att läsa boken och de menar att boken gör stor skada.


Runar Sögaard är aktuell med sin självbiografi ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem”. I boken skriver Runar om sina tidigare äktenskap. Både det med Carola Häggkvist, men även om sin andra ex-fru Jessica Panzar.

Carola är absolut inte intresserad av att läsa vad Runar har skrivit om deras relation. Runar har skickat de kapitel som handlar om Carola till henne, men den folkkära sångerskan menar att Runar bara är ute efter att tjäna pengar på deras tidigare förhållande.

Runar Sögaard och Jessica Panzar. Bildkälla: Roger Vikström/TT Bild

"Stor skada"

”Carola har inte själv tagit del av någon text eller innehåll ur boken. Både, Carola och Jessica Panzar, som varit gifta med honom väljer att inte ta del av hans texter av djupt personliga skäl då tiden med honom gjort och fortfarande gör tillräckligt med stor skada i deras liv", skriver Carolas presskontakt till Expressen.

Runar och Carola 1997. Bildkälla: Jonas Lemberg/TT Bild

Varken Carola eller Jessica vill ge någon uppmärksamhet till Runars bok som de menar att han tjänar pengar på "genom lägsta möjliga nivå".

Runar och Carola var ett par i 13 år. De skilde sig år 2000. Tillsammans har de sonen Amadeus.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.