Lördag 3 Dec
Stockholm

Marcelo Peña om otroheten: "Det var då det hände"

Det var i början av veckan som Emilia Wahlund skrev ut på sin Instagram att pojkvännen Marcelo Peña hade varit otrogen tidigare i relationen. I en intervju med Aftonbladet berättar han nu när det hela ägde rum.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var strax efter sin medverkan i Paradise Hotel 2019 som Marcelo Peña, 30, träffade Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 20. Paret började dejta och deras romans visades upp på Instagram ganska direkt. 

Idag bor de i en lägenhet i Stockholm tillsammans med hunden Tonto och de avslöjade nyligen att de blir föräldrar om cirka sex månader. 

Men allt har inte alltid varit en dans på rosor. 

Marcelo, Emilia och lille Tonto. Bildkälla: Emilia Wahlund/Instagram

I ett Instagraminlägg skrev nämligen Emilia ut att Marcelo varit otrogen mot henne tidigare i relationen – men att det är någonting de valt att gå vidare från. 

"Ja, han har varit otrogen mot mig, inte nu utan för flera månader sedan. Vi var knappt ett par då men fortfarande inte okej. Jag vet om det och vi har valt att gå vidare från det. Ingen har med det att göra förutom mig och Marcelo. Vi kan prata om det idag, skriver Emilia.

Emilias känslosamma inlägg. Bildkälla: Exonphspoiler/Instagram

I en intervju med Aftonbladet berättar Marcelo nu med egna ord att det hela ägde rum i början av relationen då han fortfarande var kvar i Paradise Hotel-bubblan.

– Jag kanske var kvar lite i den där ”Paradise Hotel”-bubblan. Jag var strulig. Och om jag ser tillbaka på det nu så kan jag säga att jag var en idiot. Det jag gjorde var inte okej. Att göra så mot en annan människa är taskigt oavsett när i en relation det händer, säger han till Aftonbladet.

Emilia stöttas av följarna

Emilia har på sina sociala medier skrivit ut att det är väldigt många som tagit sig friheten att tycka till om hennes och Marcelos relation. Detta har hon tyckt varit väldigt jobbigt, särskilt nu när hon är gravid. Mer om det kan du läsa här.

 Men efter att ha lagt upp en selfie så möttes hon av starkt stöd av följarna. 

Läs mer: Emilia Wahlund om Marcelo Peñas otrohet: "Alla kan göra misstag"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.