Kristin riskerar fängelse efter videon på TikTok.
Kristin riskerar fängelse efter videon på TikTok. - Foto: Bildkälla: TikTok.

21-åringen riskerar fängelsestraff – efter TikTok-videon

21-åriga Kristin Hailee Farris riskerar fängelse i sex månader och böter på nästan 5000 kronor efter en video på TikTok där hon matar en svartbjörn i Tennessee, USA.


Kristin Hailee Farris, 21, hade en speciell upplevelse under sin vandring i Gatlinburg, Tennessee. Hon träffade nämligen på en svartbjörnsunge, som hon bestämde sig för att mata. Detta var något som filmades för att sedan läggas upp på den populära appen TikTok. 

”Jag är den där galna 'redneck'-tjejen er morsa alltid berättade om”, skrev hon till videon, som nu har tagits bort. 

Samhället i Gatlinburg, Tennessee, har rasat över videon då det är olagligt att mata björnar, eftersom det kan innebära fara för medborgarna. 

Här matat hon svartbjörnen. Bildkälla: TikTok.

Kristins svar på kritiken

Kristin riskerar nu att dömmas till sex månaders fängelse och böter på runt 4400 kronor. Hon har bland annat fått kritik av fältinspektör för David Sexton, Sevier County Wildlife. 

– Många matar avsiktligt björnarna med liten hänsyn till vilka konsekvenser det kan få för björnar och människor, säger han i ett pressmeddelande. 

Kristins svar på kritiken är ett långfinger mot kameran. 

Kristin svarar på kritiken genom att peka finger. Bildkälla: TikTok.
Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

2 timmar sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

3 timmar sedan
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.