Gravida Emilia Wahlund mathånas av följarna: "Tänk på vad du äter"

Det har varit väldigt mycket rabalder på Emilia Wahlunds sociala medier under senaste tiden. Nu har följarna även börjat kommentera vad hon äter.


Marcelo Peña, 30 och flickvännen Emilia Wahlund, 20, går i väntans tider. Det var för ett par veckor sedan som paret gick ut med att de ska bli föräldrar nästa år. 

Men trots lyckobeskedet så har Emilia drabbats samman med sina följare under veckans gång. 

Det första som hände var att många skrev elaka saker till Emilia som handlade om att hon ska ha barn med Marcelo. Detta efter hans skandalomsusade säsonger i Paradise Hotel. 

Efter det så var det en profil som hotade Emilia med att avslöja Marcelos otrohet som ägde rum i början av parets relation. Detta gjorde att Emilia berättade om det hela själv på sin story. Marcelo själv berättade om det hela i en intervju med Aftonbladet och erkände att han hade varit en idiot. 

Emilia och Marcelo. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

– Jag kanske var kvar lite i den där ”Paradise Hotel”-bubblan. Jag var strulig. Och om jag ser tillbaka på det nu så kan jag säga att jag var en idiot. Det jag gjorde var inte okej. Att göra så mot en annan människa är taskigt oavsett när i en relation det händer, sa han då. 

Men det är sannerligen inte det enda Emilia tvingats utstått denna vecka. Nu är följarna nämligen på henne om vad hon äter också. Emilia gillar nämligen att dela med sig av bilder på sin Instagramstory där hon visar upp sina måltider. 

Emilia ryter ifrån. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

"Nu kommer bittra jag igen men säg aldrig åt mig igen att jag ska tänka på vad jag äter för då kommer jag att blockera er. Bara för att man äter ute behöver inte det betyda att det är "dålig mat". Man kan äta köttbullar, lasagne, pasta och vanlig husmanskost. Och sen – skulle jag vilja trycka i mig donken varje dag så gör jag det. Punkt och slut, tack för mig", skriver Emilia.

Hon valde även att lägga upp ett svar till. 

"Gillar att beställa till lunch", skriver den gravida Emilia. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Preach!

Läs mer: Marcelo Peñas första ord om PH-pengarna: "Jesper..."

Det var för ett par veckor sedan som Emilia Wahlund avslöjade att paret ska bli föräldrar. Mer om det kan du läsa här.

Läs mer: Marcelo Peña bekräftar : ”Har gamla fanbilder med flamman Emilia"


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.