Hanna Schönberg och Eric Saade
Hanna Schönberg och Eric Saade är riktigt nykära!

Hanna Schönbergs nya bikinibilder med Eric Saade

Influencerprofilen Hanna Schönberg är lyckligt nykär i artisten Eric Saade. Nu visar hon mer av parets heta förhållande. Läs mer och se bilderna här.


Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, planerade att gifta sig i Toscana. Men i maj tidigare i år – bara veckor innan bröllopet skulle ägt rum så gjorde Eric slut med Nicole.

"Såhär i efterhand är jag glad över att jag och Eric inte gifte oss, och det här var förmodligen det bästa som kunde hända mig", skrev Nicole i sin blogg för bara någon månad sedan.

Nicole är nu tillsammans med barchefen Adem Berisha, 29. 

Kärleksbilderna på heta resan

Eric har även han en ny kärlek i sitt liv – nämligen influencerprofilen Hanna Schönberg, 22. Eric och Hanna har träffats sedan i somras. 

Tillsammans har de bland annat besökt Ibiza. I början av oktober bekräftade Hanna att hon och Eric är ett par genom att lägga ut en mysig pussbild.

Hanna Schönberg och Eric Saade. Bildkälla: Instagram/hannashonberg

Kanske saknar Hanna sol och värme – för under den grådaskiga måndagen så bjöd hon sina 364 000 följare på en serie bilder på henne och Eric. Bilderna är tagna på lyxrestaurangen Nikki Beach på Ibiza, och visar hur Eric och en bikiniklädd Hanna tar selfies och pussas.

"Någon skickade mig dom här bilderna", skriver Hanna och avslutar med en smiley.

Hanna Schönberg och Eric Saade myser på en härlig semester. Bildkälla: Instagram/hannaschonberg

Se mer i klippet ovan!


Nyligen skrev Nyheter24 om hur Paulina "Paow" Danielsson gick till attack mot Nicole Falciani som är ny programledare för "Paradise Hotel." Nicole var inte sen med att bjuda på ett underbart svar – läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.