Torsdag 2 Dec
Stockholm

Hanna Schönbergs nya bikinibilder med Eric Saade

Hanna Schönberg och Eric Saade
Hanna Schönberg och Eric Saade är riktigt nykära!. Foto:

Influencerprofilen Hanna Schönberg är lyckligt nykär i artisten Eric Saade. Nu visar hon mer av parets heta förhållande. Läs mer och se bilderna här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, planerade att gifta sig i Toscana. Men i maj tidigare i år – bara veckor innan bröllopet skulle ägt rum så gjorde Eric slut med Nicole.

"Såhär i efterhand är jag glad över att jag och Eric inte gifte oss, och det här var förmodligen det bästa som kunde hända mig", skrev Nicole i sin blogg för bara någon månad sedan.

Nicole är nu tillsammans med barchefen Adem Berisha, 29. 

Kärleksbilderna på heta resan

Eric har även han en ny kärlek i sitt liv – nämligen influencerprofilen Hanna Schönberg, 22. Eric och Hanna har träffats sedan i somras. 

Tillsammans har de bland annat besökt Ibiza. I början av oktober bekräftade Hanna att hon och Eric är ett par genom att lägga ut en mysig pussbild.

Hanna Schönberg och Eric Saade. Bildkälla: Instagram/hannashonberg

Kanske saknar Hanna sol och värme – för under den grådaskiga måndagen så bjöd hon sina 364 000 följare på en serie bilder på henne och Eric. Bilderna är tagna på lyxrestaurangen Nikki Beach på Ibiza, och visar hur Eric och en bikiniklädd Hanna tar selfies och pussas.

"Någon skickade mig dom här bilderna", skriver Hanna och avslutar med en smiley.

Hanna Schönberg och Eric Saade myser på en härlig semester. Bildkälla: Instagram/hannaschonberg

Se mer i klippet ovan!


Nyligen skrev Nyheter24 om hur Paulina "Paow" Danielsson gick till attack mot Nicole Falciani som är ny programledare för "Paradise Hotel." Nicole var inte sen med att bjuda på ett underbart svar – läs mer om det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela