Söndag 5 Dec
Stockholm

Alice Stenlöf om mardrömmen på salongen: "Stod där naken..."

Alice Stenlöf
Alice Stenlöfs massage blev långt ifrån trevlig. Foto:

Alice Stenlöf hade planerat för en mysig och avslappnande stund. Men så blev det absolut inte. – Jag stod där naken och exposed, berättar Alice.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var tidigare i veckan som Alice Stenlöf, 24, bestämde sig för att varva ner lite med vad hon tänkte skulle bli en avslappnande massage.

Men så blev det definitivt inte.

Den person som skulle massera Alice hade precis innan mumsat i sig en matlåda av det starkare slaget.

– Så när hon kommer in, och jag sitter där helt naken och exposed, så kommer hon in och berättar att hon ätit något väldigt starkt, berättar Alice i sin vlogg.

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures

Under hela massagen, som pågick i 30 minuter, satt massösen och hyperventilerade och frustade för att det var så starkt.

– Det var inte heller någon spa-musik med någon flöjt eller så utan det var Power hit-radio. Hela upplevelsen var något helt annat än att komma ner i varv, säger Alice och konstaterar:

– Ja, dit går jag ju inte igen. Det var en upplevelse, säger Alice i vloggen.

Kenza anmälde massören 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om när bloggaren Kenza Zouiten Subosic, 29, utsattes för ett övergrepp när hon blev masserad.

– Jag börjar fundera på hur jag ska sätta mig upp och be honom sluta. Men jag hinner inte. Jag slutar andas. Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna, och jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords, berättade Kenza då.

Kenza var med om en fruktansvärd händelse när hon blev masserad. Bildkälla: Stella Pictures.

Kenza anmälde massösen, som jobbade på ett spahotell i Mauritius. Utredningen lades då ner och massösen jobbar kvar på hotellet.

Även Bianca Ingrosso råkade ut för något obehagligt när hon blev masserad i Thailand. Mer om det kan du läsa här.
Kommentera
Kopiera länk
Dela