Alice Stenlöf
Alice Stenlöfs massage blev långt ifrån trevlig.

Alice Stenlöf om mardrömmen på salongen: "Stod där naken..."

Alice Stenlöf hade planerat för en mysig och avslappnande stund. Men så blev det absolut inte. – Jag stod där naken och exposed, berättar Alice.


Det var tidigare i veckan som Alice Stenlöf, 24, bestämde sig för att varva ner lite med vad hon tänkte skulle bli en avslappnande massage.

Men så blev det definitivt inte.

Den person som skulle massera Alice hade precis innan mumsat i sig en matlåda av det starkare slaget.

– Så när hon kommer in, och jag sitter där helt naken och exposed, så kommer hon in och berättar att hon ätit något väldigt starkt, berättar Alice i sin vlogg.

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures

Under hela massagen, som pågick i 30 minuter, satt massösen och hyperventilerade och frustade för att det var så starkt.

– Det var inte heller någon spa-musik med någon flöjt eller så utan det var Power hit-radio. Hela upplevelsen var något helt annat än att komma ner i varv, säger Alice och konstaterar:

– Ja, dit går jag ju inte igen. Det var en upplevelse, säger Alice i vloggen.

Kenza anmälde massören 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om när bloggaren Kenza Zouiten Subosic, 29, utsattes för ett övergrepp när hon blev masserad.

– Jag börjar fundera på hur jag ska sätta mig upp och be honom sluta. Men jag hinner inte. Jag slutar andas. Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna, och jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords, berättade Kenza då.

Kenza var med om en fruktansvärd händelse när hon blev masserad. Bildkälla: Stella Pictures.

Kenza anmälde massösen, som jobbade på ett spahotell i Mauritius. Utredningen lades då ner och massösen jobbar kvar på hotellet.

Även Bianca Ingrosso råkade ut för något obehagligt när hon blev masserad i Thailand. Mer om det kan du läsa här.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...