Måndag 23 Maj
Stockholm

Sophie Elise fick bröstinlägg i rumpan – visar upp nya resultatet

Norska influensern Sophie Elise berättade nyligen att hon tidigare fått bröstinlägg inopererade i rumpan. Nu har hon gjort om bakdelen hos en annan kirurg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för omkring fem år sedan den idag 25-åriga, norska influensern Sophie Elise åkte till Istanbul för att göra en rumpförsoring. Men det hela gick inte riktigt som tänkt. Någonting Nyheter24 tidigare skrivit om. Kirurgen hade nämligen stoppat in bröstimplantat i Sophies bakdel, någonting hon inte fick reda på förrän hon skulle korrigera rumpan på en annan klinik i Los Angeles i slutet av förra året. 

Sophie Elise fick nyligen veta att hon hade bröst i rumpan. Bildkälla: Instagram.com/sophieelise

"Jag vet inte ens hur jag ska lägga fram det här men jag kommer bara säga det – det visar sig att jag har gått runt med bröstimplantat i min rumpa sedan min operation i Turkiet. Det är inte bara helt galet utan även extremt farligt. Jag kan knappt föreställa mig hur många unga tjejer som har samma sak utan att ens veta om det. Jag skäms men mest är jag arg att det är så här dom gör affärer...för att det är billigare?", skrev hon på Instagram.

Hon uppmanade sedan sina följare att välja seriösa kliniker samt att kolla upp sina kirurger.

Senaste operationen gick åtminstone bra och hon tog ut de gamla bröstimplantaten. 

Visar upp nya resultatet

På Instagram har Sophie valt att visa upp sitt nya resultat för sina 445 000 följare. Och nu tycks hon vara nöjd. Mer kan du se i spelaren ovan. 

I en ny video väljer nu Sophie att visa upp nya resultatet. Bildkälla: sophieelise/Instagram

Tidigare, efter första operationen publicerade den norska influensern en video i sitt Instagramflöde där hon dansar omkring på en fest. Kommentarsfältet fylldes då snabbt av kommentarer från folk som ansåg att hennes rumpa såg fake ut. Vad hon valde att svara följarna kan du läsa mer om här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela