Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso coronatestas på TV4.

Raseri efter Bianca Ingrossos video: "Hon borde få sparken"

Bianca Ingrossos följare är minst sagt förbannade efter att ha sett hennes senaste video. "Hon borde få sparken", "Får panik" och "Jag har kontaktat TV4" är några reaktioner.


I slutet av mars insjuknade Bianca Ingrosso, 25, i corona. Både hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 26, höll sig då hemma i karantän.

– Vi hade feber, hosta, värk i leder, muskler, förkylning och alla symptom, berättade Bianca då.

I maj gjorde Bianca ett test för antikroppar, och det visade då ett positivt resultat för henne.

– Jag tog ett sådant där test och det visade sig att jag hade haft corona och är immun, men jag tänker så klart mycket på det. Jag kände att jag var sjuk, men det var ingen fara med mig, men jag tycker synd om alla som lider av det här, sa Bianca till Aftonbladet då.

I våras var Bianca Ingrosso sjuk i corona. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Testas för "Talang"

Bianca är som bekant en av jurymedlemmarna i "Talang", och i sin senaste vlogg filmar hon lite bakom kulisserna från inspelningarna. Hon avslöjar även den rutin som alla i produktionen måste genomgå varje morgon innan de kan spela in.

– Vi tar covidtest varje morgon, berättar Bianca och visar upp de tält som de måste passera.

Bianca filmar även när hon blir testad genom att en person kör upp en tops i hennes näsa. Men testet har nu fått hennes fans att protestera högljutt. Detta då personen som utför testet har lösnaglar, något som är förbjudet inom vården. Inte heller handskar är på.

Bianca Ingrossos coronatestades av en person utan handskar. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Några reaktioner under Biancas video lyder: 

"Nej nej nej... jag jobbar inom vården, och hon som gjorde covid testet på dig bröt mot riktlinjerna, hon hade inga handskar och hade konstgjorda naglar. Om hon hade varit på våran avdelning så hade hon fått gå hem samma sekund"

"Hon skulle fått sparken om hon levde och jobbade i Tyskland. Här är det så hårt att följer man inte lagar (vi rekommenderas inte att följa riktlinjer, vi är tvungna för de är lagar) så får man böta tusentals kronor eller fängelse. Bor i Tyskland"

"Alla jag känner inom vården för gå hem om dom ens har nagellack. Men hade nog inte ens tänkt på det själv"

"Det är säkert någon jäkla sminktjej och ingen utbildad människa..."

"Har skrivit till TV4 talang på Instagram, men inget svar"

"Jag har också kontaktat TV4 ang att deras sminktjej säger att hon kramar alla hon sminkar. Detta och de faktum att de inte bemöter våra kritik talar ju sitt tydliga språk angående hur seriösa dom är. Men sen är ju många programledare sjuka också...."

"Som sjuksköterska får jag panik när jag ser hon som tog ditt covid-test. Hon gick inte tillräckligt långt in i näsan för att vara ett nasopharynx-prov. Och hennes lösnaglar ska vi inte ens tala om"

"Nu är vi några som har påpekat felet vårdpersonalen gjorde på covid testet."

"NU kan vi istället skriva till TV4:s Instagram och BE DOM GÖR OM, GÖR RÄTT. Och stå för sitt extrema misstag‼️"

"Hon som gjorde testet hade inte ens handskar. Så sjukt!"

"Provtagningen för covid-19 var ju under all kritik."

"Wtf kollade bara första sekunderna men måste kommentera innan jag fortsätter kolla. Hon tar ju testet helt fel. Hon borde få sparken. Missar alla som kan ha covid".

Bianca har ännu inte kommenterat kritiken.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om ilskan mot Bianca efter att hon delade en hångelvideo. Läs mer och se bilderna här.

Undrar du också varför Biancas pojkvän Phillipe Cohen har försvunnit från hennes sociala medier? Svaret hittar du här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

2 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.