Ilska mot Bianca Ingrosso: "Frisk? Du är ju förkyld som tusan"

- 06/04/2020, 10:44 -

Bianca Ingrosso misstänkte att hon drabbats av corona. Efter att ha suttit i karantän i lite över två veckor bestämde sig Bianca för att ta en lunch på stan med sina vänner. Nu reagerar hennes fans då de inte tycker att hon låter frisk alls.

Bianca Ingrosso, 25, och pojkvännen Phillipe Cohen, 25, misstänker att de har drabbats av coronaviruset. Paret har suttit i karantän i över två veckor. I en vlogg berättade Bianca mer om vad som hänt.

– Det är ingen frivillig karantän. Vi blev sjuka för snart två veckor sedan. Med feber, hosta, värk i leder, muskler, förkylning och alla symptom, berättade Bianca.

– Vi har ju inte fått testa oss för corona men jag är nog ganska säker på att det är just det vi har, förklarade Bianca i vloggen.

Vloggen spelade Bianca in i slutet av mars, och det var kort innan det både Bianca och Phillippe drabbades av två andra symptom som kan innebära att de har haft corona – de tappade nämligen både luktsinnet och smaksinnet.

– Det var några sjukt jobbiga dagar när jag hade så ont i min kropp så att jag bara ville gråta. Jag kunde inte röra mig och allt det där, sa Bianca.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tror att de har haft corona. Bildkälla: Stella Pictures.

Träffade kompisar på stan

Förra lördagen tyckte Bianca att det var dags att ge sig ut och äta lunch med sina vänner nere på stan. Detta då hon själv säger att hon kände sig frisk och hade stannat hemma fem dagar efter att hon kände sig frisk. 

Bianca mötte upp ett gäng kompisar på restaurangen Diplomat på Strandvägen.

– Det var supertrevligt. Men det blev jävligt mycket rosévin, säger Bianca.

I vloggen berättar Bianca senare under ett samtal med sin mamma Pernilla Wahlgren att hon fortfarande inte har något smaksinne.

– Rosévinet jag drack smakade vatten, det var därför det blev så mycket, säger Bianca i sin vlogg.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gick och åt lunch med flera kompisar. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

"Du är inte frisk"

I kommentarsfältet under Biancas video har flera fans och följare reagerat på att Bianca låter väldigt förkyld i sin video.

"Bara jag som tycker du fortfarande låter snuvig?!"

"Hon är ju fortfarande snuvig hon snorar ju flera gånger. Men hon kanske har tappat både lukt, smak och hörseln så hon inte hör det själv"

"Hon snuvar flera fleeera gånger i videon. Komiskt att skriva att man då inte är snuvig"

"Man hör ju att du fortfarande är snuvig/förkyld och borde fortsätta vara hemma :( även om det ”bara” gäller ett ärende om dagen.."

"Varför låter det så då? Är ju flera  stycken som skriver det, alla kan ju inte höra fel."

"DU ÄR INTE FRISK. Näsan rinner, halsen är grötig och du har fortfarande ingen smak/lukt! Herregud hur kan du säga att du varit helt frisk i 5 dagar då?"

"Du har tydliga tecken på Corona och du springer runt bland folk och påstår att du är frisk. Det är folk som du som gör att virus sprider sig!"

"Jag diggar dig, men du låter tamefan så korkad när du uttalar dig om att vara frisk och samtidigt är du sjuk, det hör vi och du säger det också i form med att säga de symptom du har. Ta ansvar, för det gör du inte nu.."

"Gå ut och äta lunch på restaurang, det är vidrigt och det är säkert inte den enda gången under tiden hon inte är frisk så hon är en superspridare som orsakar många människor stort lidande. Tragiskt"

"Frisk?! Du är ju förkyld som tusan?"

Bianca Ingrosso
Flera fans reagerade på att Bianca Ingrosso lät förkyld i sin video. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca valde då att svara på kommentarerna och skrev då: "Tack för omtanken men jag är inte snuvig eller förkyld. Heller inte ont i halsen".

Tidigare har Nyheter24 skrivit om fansens ilska mot Isabella Löwengrips resa i coronatider. Även Magdalena Graaf har mötts av kritik efter beslutet hon tog efter att ha landat på Arlanda efter en lång Thailandsresa.