Lördag 21 Maj
Stockholm

Därför flyttar inte Alice Stenlöf och Jireel ihop

Alice Stenlöf och rapparen Jireel är upp över öronen nykära och fansen har senaste månaden fått följa med på deras kärlekståg. Det var därför Alices besked kom som en chock för många.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Livet rullar på för Alice Stenlöf, 24. Hennes sociala medier blomstrar, hon är nykär i rapparen Jireel, 20,och är mer eller mindre klar med renoveringen av hennes lyxiga lägenhet som är placerad i Vasastan, Stockholm. 

Jireel och Alice Stenlöf är riktigt nykära. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Förra veckan gästade Alice podden "Två meter dumheter"med Rosanna Charles och Emilio Araya . Det bjöds på en hel del smaskigheter och bland annat så frågade duon Alice om hur det egentligen gick till när Alice och Jireel träffades. 

– Rosanna du var ju med denna kväll. Vi var på en middag där både han och jag var. Det var mer som en utekväll och det hela slutade med lite hångel, säger Alice. 

– Ganska mycket hångel. Det var ju så pass mycket att jag typ fick agera god vän och avbryta då folk började smygfilma, säger Rosanna. 

Paret hade sedan fortsatt att träffas efter utekvällen. 

Alice och Jireel träffades under en gemensam utekväll. Bildkälla: Youtube

Men i samma avsnitt berättade även Alice hur det kommer sig att hon och Jireel inte har några planer på att flytta ihop än på ett tag. Många fans har nämligen trott att Jireel redan bor hos Alice. 

– Jag har nyligen köpt en lägenhet som jag har hållit på att renovera och han har nyligen köpt en lägenhet som han håller på att renovera. Så just nu är det inte aktuellt, säger Alice.

Läs mer: Alice Stenlöf avslöjar intima detaljen om Jireel

Så träffades Alice Stenlöf och Jireel: "Fick avbryta hånglet"

Kommentera
Kopiera länk
Dela