Fansens raseri mot Pernilla Wahlgren efter Instagrambilden

Pernilla Wahlgren har minst sagt hamnat i blåsväder efter att ha publicerat en bild på Instagram. Bilden har i skrivande stund omkring 1000 kommentarer varav majoriteten inte är så där jätteglada.


Vi lever just nu under konstiga tider där alla måste se över sitt sätt att leva på grund av rådande pandemi. Titt som tätt går Folkhälsomyndigheten ut med nya riktlinjer om att människor ska vara försiktiga och begränsa sitt umgänge med varandra. 

Men några som missat detta ser ut att vara våra kära kändisar, varav många av dem, ser ut att leva på som vanligt.

Profiler som Katrin Zytomierska, Bianca Ingrosso, Moa Mattson, Hannalicious och Kenza Zouiten Subosic har mött hård kritik från följare efter att de bland annat rest samt rört sig ute på krogar och restauranger utan att hålla avstånd.

Men näst på tur var ingen mindre än Pernilla Wahlgren, 52. 

På sin Instagram publicerade nämligen Pernilla en bild på sig själv tillsammans med två vänner där de sitter på en restaurang, tätt intill varandra och avnjuter ett par drinkar. 

Pernilla tillsammans med vännerna. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

"Efter sammanlagt 12 barn och 40 års vänskap så firar vi idag att Sanna blir ett år äldre än oss andra ungdomar. För info ; En av oss har antikroppar & två av oss har precis tagit coronatest för att vara på den säkra sidan", skriver hon till bilden. 

Men folk är nu rosenrasande och anser att sällskapet inte följer restriktionerna. Bilden har nu närmare 1000 kommentarer. 

Ett urplock av de tusen kommentarer som trillat in på Pernillas bild. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Några av kommentarerna lyder: 

"Sjukt provocerande bild och uttalanden!!"

"Hur är det med avståndet? Förstår inte hur ni tänker"

"Att du ens funderar på att lägga ut detta, vad trodde du att folk skulle ge dig high five. Vi är många som följer restriktionerna och detta är väldigt provocerande. Det är brist på tester har kollegor som fått vänta flera dagar för att ens få tag på ett , men ni tar dom för att kunna gå på krogen?".

"Vad man än gör så är det ju fel", har Pernilla svarat. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Pernilla har svarat en följare som lagt en kommentar: 

"Jag testar mig varje dag innan jobbet. Men vad man än gör är det ju fel".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du rådande restriktioner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.