Lördag 21 Maj
Stockholm

Fansen överlyckliga efter nya bilden på Britney Spears

Britney Spears fans överlyckliga efter nya bilderna.
Britney Spears fans överlyckliga efter nya bilderna. Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Instagram.

Efter flera år att oro för Britney Spears välmående får fansen nu äntligen en anledning att pusta ut för ett tag. Britney verkar lyckligare än någonsin på sin Instagram och det gör fansen lättade och glada.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Britney Spears, 38, har varit omyndigförklarad sedan 2008 då hon led av psykisk ohälsa. Hennes pappa blev då hennes förmyndare vilket gör att artisten inte får bestämma över sitt egna liv. Detta har gjort att hennes fans blivit mycket oroliga över hennes välmående och har därför skapat hashtaggen #FreeBritney.

Här kan du läsa allt om Britney Spears situation och #FreeBritney.

Tidigare i år gick Britney till domstol för att försöka få bort sin pappa Jamie Spears som förmyndare. Hon berättade då både att hon är rädd för honom och att hon inte tänker uppträda så länge hennes pappa ansvarar för hennes karriär. 

Förra veckan kom beskedet om att Britney förlorat rättegången mot pappan och att förmyndarskapet därmed förblir detsamma, rapporterar BBC.  

Britney Spears har varit omyndigförklarad i 12 år. Bildkälla: Stella Pictures.

Beter sig som att hon lever under hot

Hashtaggen #FreeBritney har funnits sedan 2007 men definitiv blommat upp 2020, eftersom fansen lagt märke till att Britney betett sig annorlunda på sin Instagram. 

Det har funnits teorier kring att Britney lever under hot, att hennes videos är gamla då hon har samma kläder på sig och till och med att hon skulle kunna vara död. 

Ny video på Britney Spears chockar fansen: "Gör ont att se" 

Britney bemötte nyligen de oroliga kommentarerna med en video där hon förklarar att hon är lyckligare än någonsin. Men det lugnade inte fansen, snarare tvärtom. 

Efter fansens oro – nu bryter Britney Spears tystnaden.

Britney Spears fans tycker att hon beter sig märkligt i sina videor på Instagram.Bildkälla: Instagram.

På semester med pojkvännen

Men det senaste dygnet har Britneys Instagraminlägg för första gången på länge gett fansen hopp om hennes mående. Hon visar nämligen upp semesterbilder på henne och pojkvännen Sam Asghari, 26. 

"Kände för en liten resa till paradiset som ett tidigt födelsedagsfirande", skriver stjärnan under en bild där hon och pojkvännen står utanför ett privatplan. 

Bara en timme senare publicerade hon två bilder på sig själv och pojkvännen och berättade att de befinner sig i Maui, Hawaii. 

Britney Spears är på semester med sin pojkvän. Bildkälla: Instagram.

"Ser välmående ut"

Följarna är nu överlyckliga eftersom att det för första gången på väldigt länge ser ut som att Britney faktiskt mår bra. Under Instagrambilderna haglar kommentarerna in. 

Såhär lyder några av kommentarerna:

"Inget gör mig gladare än att se dig lycklig"

"Du ser faktiskt välmående ut och det gör mig så glad"

"Ser ut som en drottning på väg mot frihet"

"Omg hon ser faktiskt ut som sig själv på den här bilden och det ser ut som att hon la ut den själv. Jag tror vi är påväg nånstans!" 

"DET HÄR ÄR VÅR BRITNEY"

Fansen tycker att Britney Spears ser välmående ut i nya Instagrambilden. Bildkälla: Instagram.
Kommentera
Kopiera länk
Dela