Ivanka Trumps före detta bästa vän berättar om hennes upplevelse av Donald Trump.
Ivanka Trumps före detta bästa vän berättar om hennes upplevelse av Donald Trump. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures.

Ivanka Trumps bästa vän berättar sanningen om familjen

Ivanka Trumps tidigare bästa vän Lysandra Ohrstrom berättar i en egenskriven text i Vanity Fair om sin upplevelse av Donald Trump. Bland annat ska han ha fat-shameat henne vid ett flertal tillfällen och berömt andra flickors kroppar.


Journalisten Lysandra Ohrstrom, 38, var bästa vän med Ivanka Trump, 39, från barnsben fram tills nyligen. Nu avslöjar hon, i en egenskriven text för Vanity Fair, sanningen kring hur det var att växa upp i närheten av USA:s president Donald Trump, 74.

Lysandra beskriver bland annat hur Donald Trump höll koll på hennes kroppsform, pikade henne att äta mindre och gratulerade henne när hon gått ner i vikt. 

"Även om Trump aldrig kom ihåg mitt namn, verkade han ha ett fotografiskt minne för när min kropp förändrades", skriver hon. 

Ivanka och Donald Trump. Bildkälla: Stella Pictures.

"Tog bort mat från min tallrik"

Att vara bästa vän med en i Trump-familjen innebar en hel del lyx i form av resor till Paris, övernattningar i Trump Tower, photoshoots och shopping på Manhattan. Lysandra beskriver relationen till Ivanka som "mer som systrar än bästisar", i texten för Vanity Fair. 

Men hennes bästis pappa Donald var inte lika enkel att handskas med. I texten berättar Lysandra om ett specifikt tillfälle som hon aldrig glömmer, när och Ivanka skulle äta lunch tillsammans med bröderna Donald Trump Jr., 42, och Eric Trump, 36. 

"Medan Mr. Trump hälsade, tog Don Jr. bort en halv grillad ostmacka från min tallrik. Ivanka skällde ut honom, men Mr. Trump instämde, 'Oroa dig inte, hon behöver den inte. Han gör henne en tjänst.'", skriver Lysandra. 

Donald och Ivanka Trump 1994. Bildkälla: Ron Frehm/TT.

"Märkliga komplimanger om andra flickor"

I texten berättar Lysandra även att Donald Trump talade på ett anmärkningsvärt sätt om andra flickor. 

Enligt Lysandra brukade han knappt prata med henne förutom när han frågade ifall Ivanka var den vackraste och populäraste flickan i deras årskull. När hon svarade att Ivanka förmodligen var i topp fem frågade Trump förvirrat vem som var vackrare än hans dotter. 

Trump ska sedan ha beskrivit en av flickorna som "en ung Cindy Crawford" och sagt att en annan hade en "fin figur", skriver Lysandra.

Donald Trump undrade om Ivanka var den vackraste flickan i årskullen. Bildkälla: Stella Pictures.

Gled ifrån Ivanka

Lysandra skriver vidare att även om Ivanka älskade att prata om sig själv och var skamlöst fåfäng så var hon väldigt rolig att umgås med. Lysandra var till och med brudtärna på Ivankas bröllop med Jared Kushner, 39, 2009.

Men hon beskriver det som att något förändrades efter det. När Lysandra hade försökt berätta för sin bästis om sitt nya jobb hade Ivanka satt något i stil med "jag har inte tid för den här skiten", skriver hon i Vanity Fair

Ivanka Trump och maken Jared Kushner. Bildkälla: Stella Pictures.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.