Det gör Paradise Hotel-Anja idag

- 18/11/2020, 14:13 -

Vi såg henne senast i den legendariska Paradise Hotel-säsongen 2013, men vad pysslar egentligen Anja Almeida med idag?

Vi alla minns den oförglömliga Paradise Hotel-säsongen 2013. Programmet var tillbaka efter ett par års uppbehåll och produktionen hade kikat i landets alla vrår och skrymslen för att leta fram de absolut färgstarkaste karaktärerna man kunde hitta. 

Those were the days. Bildkälla: TV3

Och det lyckades de med.

Säsongen skulle nämligen komma att gå till historien som den bästa någonsin enligt de svenska tittarna.

Detta året fick tittarna lära känna profiler som Samir Badran, Emelie Rydberg, Jesper "Jeppe" Johansson och Aina Lesse. Det var även året då Paulina "Paow" Danielsson för första gången klev in i rutan. 

Men en annan deltagare som fick väldigt mycket tv-tid och som verkligen gick hem hos tittarna var Anja Almeida

Anja Almeida. Bildkälla: TV3

Anja tog sig långt i tävlingen och hade en liten fling med Samir inne på hotellet. 

Hon har efter sitt deltagande i säsongen 2013 hållit sig borta från kamerornas blixtar och många undrar vart hon tagit vägen.

Men det kan vi äntligen svara på. 

"Gravid och superlycklig"

Efter sin tv-debut så har Anja donat med lite allt möjligt. Hon väntar sitt första barn tillsammans med sin pojkvän, har nyligen köpt en ny, stor lägenhet i Stockholm samt hittat ett jobb hon verkligen trivs med.

Anja har fortfarande idag omkring 55 000 följare på Instagram. Bildkälla: anjafelicia

– Jag har donat med lite allt möjligt, men ganska långt ifrån rampljuset dock. Har de senaste åren jobbat som Office Manager på en bank, men denna höst började jag jobba som care advisor på en engelsk skola. Det är lite som en kurator kan man säga och det är väldigt roligt, berättar hon för Nyheter24.

Nya lägenheten är ingenting mindre än en femma och gällande jobbet så kör hon på fram till jul – för sedan börjar det dra ihop sig för bebis. 

– Jag mår oförskämt bra för att vara i sjunde månaden. Beräknad beräknat födelsedatum  är i januari. Man kan säga att jag i det stora hela är väldigt lycklig, berättar hon.

Är du nyfiken på vad Jeppe Johansson gör idag – då kan du läsa mer om det här.