Lurade alla: Paradise Hotel-Niclas var nykter hela vistelsen

Niclas Hansen Johnson gästade nyligen Paradise Hotel-podden med Anna Pankova och Kristian Täljeblad. Där berättade han att han var nykter nästan hela sin Paradise Hotel-vistelse. Trots att alla trott annorlunda.


Årets Paradise Hotel-säsong har minst sagt levererat mycket av allt och i kommentarsfältet på svenska PH:s Instagram har många tittare skrivit att detta varit en av de bästa säsongerna hittills. Årets deltagare har spelat spelet för glatta livet och en efter en åker de ut med huvudet före.

Någon som fått väldigt mycket TV-tid under årets säsong är Niclas Hansen Johnson. Niclas klev in som grottman och har trots dåliga odds lyckats hålla sig kvar på hotellet. 

Niclas har fått väldigt mycket TV-tid. Bildkälla: Viafree

Niclas har blivit omtyckt av deltagarna på grund av sin leverans under programmets fester. Han dansar som att det inte finns någon morgondag, sliter av sig kläderna och hoppar omkring som en duracellkanin.

– Folk tror ju att jag går på diverse grejer, har han sagt och syftat på att vissa deltagare skämtat om att Niclas kör på som att han skulle använda sig av droger. Men de har sedan antagit att han bara varit lite "överförfriskad". 

Niclas har hållit festfanan högt. Bildkälla: Viafree

Men nu berättar han i Paradise Hotel-podden att han inte ens drack inne på hotellet. 

– Jag ska tillägga att jag endast drack de första två dagarna inne på hotellet. Resten av min vistelse var jag nykter, säger han.

– Men va... är det sant. Men hur kommer det sig då?, frågar Kristian Täljeblad

– Nej men jag kan ju inte hantera alkohol. Det såg man ju min första kväll när jag pratade med Patrik. Jag kunde ju knappt hålla mina ögon öppna, berättar han då. 

Vill du lyssna på avsnittet i sin helhet så hittar du det här.

När Mos råkade avslöja Tarzans nykterhet 

En annan PH-deltagare som lyckades lura både produktion och deltagare att han drack alkohol var ingen mindre än Jiar Tarzan Raza som var med i PH 2018. Det hela uppdagades under PH EftersnacketRobin "Mos Andersson råkade försäga sig. Det klippet kan du se här.

Jiar Tarzan Raza. Bildkälla: TV3

Tarzan berättade att det hela hade att göra med hans tidigare viktresa och att han i smyg beställde alkoholfria drinkar av bartendern. 

Hur lyckades du lura alla i Paradise? För de visste ju inte att du inte drack?

– Bartendern gjorde ju drinkar till mig som var alkoholfria, så jag fick groggen längst till höger varje gång det var fest. Så de andra förstod inte att jag inte drack. Utan de fick reda på det när programmet redan var inspelat, berättade Tarzan. 

Hur var det under castingen?

– Jag lurade dem i produktionen också. Eller jag ljög ju aldrig då de inte frågade, de antog nog när jag sa att jag är festfixare, att alkohol är en del i mitt liv.

Blev det några problem på vägen då du var nära att avslöjas?

– Ja i min introvideo skulle jag ju dricka en Corona och kolla in i kameran. Men det smakade verkligen inte bra så jag spottade ut det. Kameramannen skrek "men vad håller du på med?" så jag sa bara att jag tyckte det var äckligt.

Läs mer: 

Det här jobbar Paradise Hotel-deltagarna med utanför programmet

Här är alla som varit programledare för svenska Paradise Hotel

Därför hade PH-Diana över 46 000 följare på Instagram – redan innan Paradise Hotel

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

2 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.