Måndag 23 Maj
Stockholm

Lurade alla: Paradise Hotel-Niclas var nykter hela vistelsen

Niclas Hansen Johnson gästade nyligen Paradise Hotel-podden med Anna Pankova och Kristian Täljeblad. Där berättade han att han var nykter nästan hela sin Paradise Hotel-vistelse. Trots att alla trott annorlunda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Årets Paradise Hotel-säsong har minst sagt levererat mycket av allt och i kommentarsfältet på svenska PH:s Instagram har många tittare skrivit att detta varit en av de bästa säsongerna hittills. Årets deltagare har spelat spelet för glatta livet och en efter en åker de ut med huvudet före.

Någon som fått väldigt mycket TV-tid under årets säsong är Niclas Hansen Johnson. Niclas klev in som grottman och har trots dåliga odds lyckats hålla sig kvar på hotellet. 

Niclas har fått väldigt mycket TV-tid. Bildkälla: Viafree

Niclas har blivit omtyckt av deltagarna på grund av sin leverans under programmets fester. Han dansar som att det inte finns någon morgondag, sliter av sig kläderna och hoppar omkring som en duracellkanin.

– Folk tror ju att jag går på diverse grejer, har han sagt och syftat på att vissa deltagare skämtat om att Niclas kör på som att han skulle använda sig av droger. Men de har sedan antagit att han bara varit lite "överförfriskad". 

Niclas har hållit festfanan högt. Bildkälla: Viafree

Men nu berättar han i Paradise Hotel-podden att han inte ens drack inne på hotellet. 

– Jag ska tillägga att jag endast drack de första två dagarna inne på hotellet. Resten av min vistelse var jag nykter, säger han.

– Men va... är det sant. Men hur kommer det sig då?, frågar Kristian Täljeblad

– Nej men jag kan ju inte hantera alkohol. Det såg man ju min första kväll när jag pratade med Patrik. Jag kunde ju knappt hålla mina ögon öppna, berättar han då. 

Vill du lyssna på avsnittet i sin helhet så hittar du det här.

När Mos råkade avslöja Tarzans nykterhet 

En annan PH-deltagare som lyckades lura både produktion och deltagare att han drack alkohol var ingen mindre än Jiar Tarzan Raza som var med i PH 2018. Det hela uppdagades under PH EftersnacketRobin "Mos Andersson råkade försäga sig. Det klippet kan du se här.

Jiar Tarzan Raza. Bildkälla: TV3

Tarzan berättade att det hela hade att göra med hans tidigare viktresa och att han i smyg beställde alkoholfria drinkar av bartendern. 

Hur lyckades du lura alla i Paradise? För de visste ju inte att du inte drack?

– Bartendern gjorde ju drinkar till mig som var alkoholfria, så jag fick groggen längst till höger varje gång det var fest. Så de andra förstod inte att jag inte drack. Utan de fick reda på det när programmet redan var inspelat, berättade Tarzan. 

Hur var det under castingen?

– Jag lurade dem i produktionen också. Eller jag ljög ju aldrig då de inte frågade, de antog nog när jag sa att jag är festfixare, att alkohol är en del i mitt liv.

Blev det några problem på vägen då du var nära att avslöjas?

– Ja i min introvideo skulle jag ju dricka en Corona och kolla in i kameran. Men det smakade verkligen inte bra så jag spottade ut det. Kameramannen skrek "men vad håller du på med?" så jag sa bara att jag tyckte det var äckligt.

Läs mer: 

Det här jobbar Paradise Hotel-deltagarna med utanför programmet

Här är alla som varit programledare för svenska Paradise Hotel

Därför hade PH-Diana över 46 000 följare på Instagram – redan innan Paradise Hotel

Kommentera
Kopiera länk
Dela