Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos grannar har klagat på henne.

Ilska mot Bianca Ingrosso efter att grannarna klagat: "Ofräscht"

Bianca Ingrosso bor i en drömvåning på Östermalm i centrala Stockholm. Men nu har Biancas grannar tröttnat på en sak som hon gör.


Bianca Ingrosso, 25, är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. En del av vardagen i hennes jobb är att ta emot mängder av bud från företag som hoppas på att få synas i hennes kanaler. Glamoröst och kul – men med en baksida. Det blir nämligen en hel del tomma kartonger, förpackningar och annat när alla paket hon får är öppnade.

Bianca använder sig av tjänsten Tiptapp, som mot en avgift kopplar ihop dig med privatpersoner som är redo att köra ditt skräp till tippen. I sin senaste vlogg berättar Bianca att hon brukar samla på sig all sin källsortering under dagen och sen på kvällen bokar hon Tiptapp.

Bianca Ingrosso bor på en av Östermalms finaste adresser, i en sekelskiftestrea värd flera miljoner kronor. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Hon menar att det är mer miljövänligt att den som hämtar åker med bilen en gång istället för att det ska hämtas två gånger på dagen. Men Biancas grannar är inte överförtjusta i att hon ställer ut skräp i trapphuset.

– Men det håller inte riktigt mina grannar med om, för dom klagar när jag ställer ut saker där. Jag tänker att “snälla, jag kommer ju ta bort det, grannar”. Men jag försöker ju vara miljövänlig och göra det en gång om dagen istället för två, säger Bianca.

Bianca Ingrosso ställer ut paket i trapphuset i väntan på att Tiptapp ska hämta upp. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

"Ofräscht och otrevligt!"

Bianca har även reagerat på andra saker i huset.

– Man får inte ens ha barnvagnar utanför dörren. Då tänker jag att stackars dom som har liksom flera barn och måste ha sina barnvagnar inomhus. Massa slask och snö. Att dom inte får ha det i trappuppgången? Jag fattar att det är en brandrisk, men stackars dom som måste ha barnvagnar inomhus. Man får inte ens ställa skor utanför dörren, säger Bianca.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

I kommentarsfältet under Biancas vlogg så lyder några reaktioner så här:

"Precis som dina grannar respekterar att de inte får ha saker i trappuppgången och kör in sina barnvagnar, lika mycket får du ju ha ditt skräp inne hos dig?"

"Ingen ska ställa ut något i trapphuset. Varken barnvagn, skor eller skräp. Tänk bara på brandrisken"

"Handlar om brandrisk det där med att man inte får ha nåt i trappen. Skitviktigt."

"Gångar som leder till exit/ingångar/utgångar ska vara fria från saker!!! Då spelar det ingen roll om branden kommer kl 11 men du ska slänga din skit kl 20....... PLUS att det ser så fruktansvärt ofräscht och otrevligt ut! Bete dig och visa respekt mot grannar och fastigheten".

"Underbar situation om det börjar brinna och du har ett helt upplag av plast, kartonger etc i trappuppgången!!"

"Älskar dig men snälla ställ inte skräpet i trappan!"

LÄS MER:

Bianca och Phillipe i storbråk – grannarna hörde Bianca skrika

Här visar Bianca Ingrosso upp nya lägenheten: "Fucking magiskt"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!