Därför klippte PH-produktionen bort materialet med Niclas och Josie

Det var under en vild festkväll i Paradise Hotel som Niclas Hansen Johnson hade satt sig på Josie Capllonch mot hennes vilja vilket under veckan uppdagats på sociala medier. Nu har både Niclas, Josie och produktionen uttalat sig.


Det var under veckan som flera influensers uppmärksammat en incident som ska ha ägt rum inne i Paradise Hotel. Niclas Hansen Johnson ska ha suttit på Josie Capllonch, mot hennes vilja och försökt "hålla på" med henne. Detta material valde produktionen att klippa bort så det har ej visats på tv. 

Materialet på Josie och Niclas klipptes bort. Bildkälla: josiecapllonch/Instagram/Youtube

Men på bland annat Twitter har en deltagare uttalat sig om händelsen och att det fanns goda anledningar till varför Niclas valde att vara nykter hela säsongen igenom – efter sina första två kvällar. Detta har han berättat om i bland annat PH-podden.

– Jag kan inte hantera sprit, sa han då. 

Niclas själv publicerade en story där han gav sin version av händelsen med Josie.

– Jag var så full att jag knappt kunde stå på benen. Jag skulle säga hej så jag la mig över henne då jag ville krama om Josie, då jag tycker om Josie. Då jag var så full förstod jag inte att hon sa att det var nog. Jag förstod inte att hon inte ville krama mig. Så vi båda ramlade ned på golvet. Det hela blev ett jättestort missförstånd. Dagen efter bad jag henne om ursäkt och förklarade att jag inte förstod att hon sa att det var nog, säger han i sin story. 

Niclas Hansen Johnson har uttalat sig om händelsen på sin Instagram. Bildkälla: Viafree

Presschef Susanne Nylén säger att produktionen snabbt agerat och följt upp händelsen inne på hotellet. 

– Produktionen griper alltid in när de känner att det behövs vilket skedde i det här fallet och följde aktivt upp med både Niclas och Josie direkt efter incidenten. 

Fick Niclas någon slags varning eller tillsägelse? Varför togs materialet bort?

– Vi går inte in i detalj kring eventuella påföljder men det hanterades på plats. Vi väljer från fall till fall vad som kommer med i programmet och med respekt för de inblandade var detta något som produktionen valde att inte ta med, säger hon till Nyheter24

Nyheter24 har sökt Josie utan framgång men på sin Instagram har hon tydligt uttryckt sitt missnöje över hur situationen hanterades. 

Från Josies Instagram. Bildkälla: josiecapllonch/Instagram

"De borde verkligen skämmas", skrev hon bland annat. 

Läs mer: 

Det jobbar Paradise Hotel-Niclas med utanför programmet

Efter kritikstorm – danska Ex on the beach plockas ner

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.