Bianca Ingrosso tog nytt antikroppstest blev resultatet

- 04/12/2020, 12:51 -

Stella Pictures / Stella Pictures

Bianca Ingrosso hade corona och någon månad senare gjorde hon antikroppstest som visade att hon hade antikoppar. Men för många har antikropparna försvunnit. Detta gjorde att Bianca nu gjort ett nytt test.

Det var i mars som Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, båda blev väldigt sjuka. Bianca tappade både lukt och smak vilket gjorde att de direkt misstänkte att de smittats av covid-19. 

Hon och Phillipe valde att isolera sig i två veckor och efter cirka en månad så gjorde de ett antikroppstest – som faktiskt skulle komma att förvåna hela familjen. Detta fick tittarna se i Wahlgrens värld. 

Bianca smittades av covid-19 i mars. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca hade nämligen antikroppar – men inte Phillipe. 

– Du som har gått omkring och ojat dig om hur dåligt du mår, skrattade Pernilla och vände sig mot Phillipe. 

– Jo men jag kände mig verkligen hängig, svarade Phillipe. 

Så blev nya resultatet

I och med att Bianca åker omkring på olika jobb så gör hon coronatest då och då. Då det rapporterats om en rad människor vars antikroppar försvunnit så har hon nu även tagit ett antikroppstest för att se om hon har antikroppar kvar. 

Och resultatet blev... trumvirvel: 

Att Bianca hade antikroppar kvar. 

Bianca Ingrosso har fortfarande antikroppar. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

I en ny video har Bianca mött hård kritik från följarna då hon pratat om rådande restriktioner. Hon pratar om hur tråkigt det är att inte kunna gå ut och träffa folk och dricka vin. Detta samtidigt som hon säger att hon inte vill klaga. 

Hon påpekar även att hon inte tror att corona enbart sprids på restauranger, utan även i butiker och gym. 

–  Att lägga skulden på unga människor och säga att bara för att man har kul så sprider man corona mer, det tycker jag inte riktigt stämmer, säger hon.

Detta gjorde att kommentarsfältet snabbt fylldes av både ris och ros. Många påpekar även att man fortfarande kan sprida smittan trots att man själv har antikroppar. 

Mer om det kan du läsa här.