Bianca Ingrossos åsikt om restriktionerna: "Lite komiskt"

- 03/12/2020, 21:56
Bianca Ingrosso berättar om hennes tankar kring de nya restriktionerna.

Bianca Ingrosso berättar om hennes tankar kring de nya restriktionerna.

Bildkälla: YouTube.

Bianca Ingrosso tycker att det är tråkigt och orättvist att ungdomar skuldbeläggs för den ökade smittspridningen, uttrycker hon i sin senaste vlogg. Hon berättar även vad hon tycker om de nya restriktionerna.

Influencern Bianca Ingrosso, 25, är en av många som tycker att det är tråkigt med de nya restriktionerna. I hennes senaste vlogg pratar hon om hur tråkigt det är att inte kunna gå ut och träffa folk, samtidigt som hon inte vill klaga. 

Bianca påpekar även att hon inte tror att corona enbart sprids på restauranger, utan även i butiker och gym. 

– Det här är en pandemi där det sprids överallt och inte bara av ungdomar, inte bara av influensers, inte bara på restauranger och barer, utan överallt, säger hon i vloggen.

Bianca Ingrosso påpekar att corona inte enbart sprids av influencers. Bildkälla: YouTube.

"Lite komiskt"

Bianca uttrycker att hon tycker att det är tråkigt att människor lägger skuld på varandra. 

– Jag kan tycka att det är lite komiskt hur den äldre generationen står i en kö i en butik, där det är smockat med 450 personer, och sen ska man klaga på tre personer som sitter och dricker vin på en restaurang där det är sjukt långa avstånd, säger hon. 

Bianca påpekar att hon inte är en expert i ämnet och att det viktigaste är att hålla ner smittspridningen, för att undvika att människor dör. 

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

"Inte bara ungdomar"

Bianca berättar att hon och Pernilla Wahlgren, 52, tjafsat om huruvida det bara är ungdomar som sprider smittan. Hon menar på att smittan sprids i folksamlingar, oavsett åldrar.

– Sen kan jag förstå det här med att när man dricker alkohol så kan man fatta sämre beslut och få sämre konsekvenstänk. Men att lägga skulden på unga människor och säga att bara för att man har kul så sprider man corona mer, det tycker jag inte riktigt stämmer, säger hon. 

Bianca avslutar med att hon tycker att det är tråkigt att restaurangbranschen fått ta stryk av pandemin, trots att de följt restriktionerna. 

– Jag lider med restaurangbranschen just nu, det gör jag verkligen, säger hon i vloggen.