Ida Warg och Alexander Pärleros öppnar upp om sexlivet

- 16/12/2020, 17:34 -

Ida Warg och Alexander Pärleros firar hela tio år tillsammans i år. I parets gemensamma podd svarar de nu på följarnas relationsfrågor. De delar med sig om allt ifrån från hur ofta de har sex till hur de håller gnistan vid liv.

Alexander Pärleros, 35, och Ida Warg, 34, har i år varit tillsammans i ett helt decennium. De är båda influencers och entrepenörer som låter sina följare följa med på allt livet har att erbjuda. 

De träffades på tio år sedan på krogen Grodan i Stockholm, som Alexander vid den tiden jobbade på, och Ida var där med hans kompis. 

– Hon hade så jäkla häftig utstrålning och hon var där med en polare till mig. Jag tänkte wow, vilken snygg och häftig tjej, berättar Alexander i en youtubevideo

Han berättar att han inte kunde sluta tänka på Ida och tillslut bestämde sig för att höra av sig. Och idag är de gifta och har sonen Elvis, 2, ihop.

Paret har sonen Elvis ihop. Bildkälla: Instagram.

Knepet för att få en relation att hålla

I en video på Idas youtubekanal svarar paret på de populäraste frågorna dom fått gällande relationen. Många följare tycks undra vad framgångsreceptet till en långvarig kärleksrelation är. Ida har ett tydligt svar. 

– För att hitta en partner som det ska hålla länge med, då letar man inte efter den som man blir dökär i, som man liksom blir knäsvag av. Visst det kan man bli också, men man måste leta efter någon som är ens bästa kompis men som man är attraherad av, svarar Ida. 

Alexander instämmer och tillägger: 

– Den man ska skaffa barn med, då ska man tänka att den här personen kan ta väldigt vettiga och bra beslut, när det tar slut. 

Ida Warg och Alexander Pärleros har varit ett par i tio år. Bildkälla: Instagram.

"Hade inte sex under graviditeten"

I parets gemensamma podd "Sånt är livet" tillägnar de ett avsnitt åt att svara på frågor som deras följare är nyfikna på. De understryker att en av de mest ställda frågorna är hur ofta dem har sex. 

– Jag kan säga som såhär, under graviditeten, varken du och jag ville ha sex då, säger Ida och fortsätter: 

– När magen började komma, då bestämde vi, nu har inte vi sex fram tills ungen är ute. 

Paret enas sedan om att de i nuläget har ett väldigt stabilt sexliv. 

– Minst en gång i veckan, säger Ida, och Alexander infliker: 

– Och vi har varit ihop i tio år, vilket ändå är ganska bra. 

Idas bästa tips är att bli tillsammans med sin bästa vän. Bildkälla: YouTube.

LÄS MER: 

Ida Warg om festkvällen med Katrin Zytomierska: "Polisen kom"

Chockerande summan – det är det mesta Ida Warg fått för ett

Ida Wargs ärliga ord om amningen: "Fick ångest och grät"