Lovisa Worges födelsedagshyllning till Bianca: "Jag älskar hur vi..."

- 30/12/2020, 16:46
Lovisa hyllar sin bästis på födelsedagen.

Lovisa hyllar sin bästis på födelsedagen.

Stella Pictures, Instagram/lovisaworge

I dag den 30 december fyller ingen mindre än Bianca Ingrosso 26 år. Hennes kollega och bästa vän Lovisa Worge passade dagen till ära på att skicka en kärlekshyllning till födelsedagsbarnet.

Efter att Bianca Ingrosso gick ut med att hon sökte en assistent blev det ingen mindre än Lovisa Worge som kammade hem tjänsten.

Power couple

Enligt Bianca var det helt rätt beslut, vilket vi alla nog förstått efter att ha sett hur tjejerna verkligen har hittat varandra sedan dess och inte bara blivit kollegor utan också bästa vänner – och tillsammans utgör de ett riktigt power couple.

"Tack för att du är du"

De har under sin tid tillsammans varit med om en hel del. De har varit i USA och Spanien tillsammans och lyckats bygga upp varumärket Caia till den succé det kommit att bli. Inte heller är de snåla med att skicka kärlekshälsningar till varandra – något som Lovisa passade på att göra i dag eftersom att det är Biancas 26-årsdag.

"Grattis min älskade bästis @biancaingrooso. Tack för att du finns i mitt liv, tack för att du är så jävla klok, tack för att du är du. För det finns INGEN annan som dig!", skriver hon i Instagram-posten.

"Älskar hur vi fungerar ihop"

Hon fortsätter sin kärleksförklaring med att säga att livet blir roligare med henne vid sin sida.

"Jag älskar hur vi två fungerar ihop, jag älskar hur vi kan läsa av varandra på ett sinnessjukt sätt, jag älskar att analysera/överanalysera saker tillsammans med dig. Men framför allt så ÄLSKAR JAG DIG", avslutar hon inlägget.