Lovisa hyllar sin bästis på födelsedagen.
Lovisa hyllar sin bästis på födelsedagen. - Foto: Stella Pictures, Instagram/lovisaworge

Lovisa Worges födelsedagshyllning till Bianca: "Jag älskar hur vi..."

I dag den 30 december fyller ingen mindre än Bianca Ingrosso 26 år. Hennes kollega och bästa vän Lovisa Worge passade dagen till ära på att skicka en kärlekshyllning till födelsedagsbarnet.


Efter att Bianca Ingrosso gick ut med att hon sökte en assistent blev det ingen mindre än Lovisa Worge som kammade hem tjänsten.

Power couple

Enligt Bianca var det helt rätt beslut, vilket vi alla nog förstått efter att ha sett hur tjejerna verkligen har hittat varandra sedan dess och inte bara blivit kollegor utan också bästa vänner – och tillsammans utgör de ett riktigt power couple.

"Tack för att du är du"

De har under sin tid tillsammans varit med om en hel del. De har varit i USA och Spanien tillsammans och lyckats bygga upp varumärket Caia till den succé det kommit att bli. Inte heller är de snåla med att skicka kärlekshälsningar till varandra – något som Lovisa passade på att göra i dag eftersom att det är Biancas 26-årsdag.

"Grattis min älskade bästis @biancaingrooso. Tack för att du finns i mitt liv, tack för att du är så jävla klok, tack för att du är du. För det finns INGEN annan som dig!", skriver hon i Instagram-posten.

"Älskar hur vi fungerar ihop"

Hon fortsätter sin kärleksförklaring med att säga att livet blir roligare med henne vid sin sida.

"Jag älskar hur vi två fungerar ihop, jag älskar hur vi kan läsa av varandra på ett sinnessjukt sätt, jag älskar att analysera/överanalysera saker tillsammans med dig. Men framför allt så ÄLSKAR JAG DIG", avslutar hon inlägget.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.