Ida Wargs nya barnbesked: "Hatar det"

Det är i sin senaste video som Ida Warg avslöjar hennes och Alexander Pärleros nya barnplaner. "Man ska vara ödmjuk kring det här", säger hon.


Livet rullar minst sagt på för Ida Warg och maken Alexander Pärleros. Båda två har framgångsrika jobb och de är just nu i full färd med att bygga sitt drömhus ute i Nacka-området dit de flyttar med sin lille son Elvis. 

Alexander Pärleros och Ida Warg. Bildkälla: Ida Warg Instagram

Men utöver husbyggande och familjeliv så går entreprenörslivet som på räls för Ida. Hennes skönhetsmärke Ida Warg beauty blomstrar och säljer som smör ute på hyllorna i Sverige. Hon har bland annat en brun utan sol-serie, silverschampo- serie samt mycket annat.

Ida och Alex är vana att synas och höras ute i sociala medier – vilket även inkluderat content på lilla Elvis. Men nyligen gav de beskedet att de kommer att sluta upp med att exponera sonen.

– Om han gärna vill vara med när han är sex år gammal så får vi ta ställning till det då, men just nu känner vi att han kommer inte medverka här på Youtubekanalen. Inte med ansikte iallafall, berättade Ida i en video.

"Kula eller magrutor"

Ida och Alex har både i sin gemensamma podd och på Idas Youtubekanal diskuterat huruvida de vill skaffa ett till barn eller inte. Hon berättar att hon är öppen för tanken, men att det finns en sak som är problematiskt. 

Ida berättar om dilemmat för sina följare. Bildkälla: Youtube

I Idas senaste video vädrar hon ämnet på nytt då hon gjort en lista över saker hon vill göra under 2021. 

– Pärlan är jättetaggad på att skaffa ett till barn. Och jag skulle mer än gärna vilja ha ett till, om man ens kan få ett till, men problemet är att jag hatar att vara gravid, säger hon.

– Jag mådde illa konstant, jag får sömnproblem, jag tycker det är jobbigt och inte kul alls. Men ja, så vi får se om det blir magrutor eller bebiskula det här året, avslutar Ida.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!