Influencern Alexis Sharkey blev strypt till döds.
Influencern Alexis Sharkey blev strypt till döds. - Foto: Bildkälla: alexissharkey/Instagram

Influencer hittades död vid väg – nu är dödsorsaken fastställd

Den 28 november hittades den amerikanska influencern Alexis Sharkey död vid en vägkant utanför Houston, Texas. Nu har obduktionsrapporten publicerats och den visar att Sharkey mördades genom strypning.


När den amerikanska Instagram-profilen Alexis Sharkey, 26, inte längre svarade på samtal och sms från vänner och familj började de ana oråd och anmälde henne som saknad hos polisen. 

Den 28 februari förra året hittades hon död vid sidan av en väg söder om Houston, Texas, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om

Familjen misstänkte mord

Redan när Sharkeys nakna kropp hittades misstänkte hennes familj att någon annan låg bakom hennes död. 

— Sättet som hon hittades på... Mitt barn skulle aldrig göra så mot sig själv. Det är orimligt. För mig finns det ingenting som tyder på att det här skulle vara en olyckshändelse. Och det finns heller ingenting som tyder på någonting annat än att någon gjort det här mot henne, sa Sharkeys mamma Stacey Robinault, till lokaltidningen Click 2 Houston i november. 

Ströps till döds

Alexis Sharkey ströps till döds. Bildkälla: alexissharkey/Instagram

Nu, drygt två månader efter att Sharkeys kropp hittades, har en obduktionsrapport publicerats där dödsorsaken fastställts till mord genom strypning, enligt NBC News

Polisen utreder dödsfallet som mord, men har ännu inga misstänkta. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!