Antonija Mandirs känga mot Jack: "Fejkade"

Antonija Mandir sparade inte på krutet under sin frågestund där hon bland annat uttalade sig om hennes tidigare relation med Jack Stengel-Dahl.


Det var i slutet av förra året som Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl gick ut med att de hade gått skilda vägar. Enligt båda parter så var det Antonijas beslut och i sin video sa hon att de helt enkelt vuxit ifrån varandra. 

Antonija hade en frågestund på sin Instagram. En frågestund där hälften av frågorna handlade om Jack och resten av frågorna om Oliver. Bildkälla: Instagram

Men enligt Antonijas senaste uppdateringar på Instagram så menar hon nu att det aldrig riktigt var riktig kärlek mellan henne och Jack. Från vilken part det inte var det avslöjar hon inte.

Ämnet togs upp under veckan då Antonija valde att ha en frågestund. En frågestund där 50 procent av frågorna handlade om Oliver och resterande 50 om Jack. 

En av frågorna handlade om huruvida hon tagit åt sig av kritiken kring att hon "gick vidare så snabbt" efter uppbrottet från Jack. 

Bild från Antonijas frågestund på Instagram. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

"Den dagen vi gjorde slut är inte dagen vi gjorde slut. Vi hade det inte bra alls sista tiden. Vi var grymma på att fejka och få det att se bra ut utåt. Ni har ingen aning. Hela sista året sörjde jag i hemlighet. Så jag gick nog vidare i huvudet för länge sen", skrev Antonija.

Jack har ännu inte uttalat sig om Antonijas ord. 

Läs mer: Antonija Mandirs ärliga ord om att Oliver Hunt har barn

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!