Lördag 24 Jul
Stockholm

Nu väljer Samir Badran att plastikoperera sig

Det är på sin Instagram som Samir Badran går ut med nyheten att han nu bestämt sig för att lägga sig på operationsbordet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Samir Badran, 30, är just nu högaktuell med fredagsprogrammet Talang där han som sidekick till Pär Lernström ser till att peppa och prata med alla sökande. 

Samir slog 2013 igenom i Paradise Hotel och sedan dess har vi sett honom i bland annat Fångarna på fortet, Realitystjärnorna på godset och Let's Dance. 

Hans medverkan i Let's Dance blev oerhört omskriven och det var sannerligen inte enbart på hans dansmoves utan för att han under sin medverkan även inledde en kärleksrelation med sin danspartner Sigrid Bernson. Idag är inte profilerna längre ihop utan har båda två hittat kärleken på andra håll. 

Sigrid är idag tillsammans med Robin Bengtsson och Samir med sin Julia Sundquist.

Samir tillsammans med flickvännen Julia. Bildkälla: Stella Pictures
Samir Badran och Sigrid Bernson i Let's Dance 2017. Bildkälla: Stella Pictures

Men det var inte bara amors pilar som träffade Samir under Let's Dance. Det var även en armbåge. Mitt på näsan. Detta har nu gjort att Samir idag väljer att kontakta en klinik för att operera näsan. Han anser nämligen att den blivit sned. 

"Bryr mig inte om pris", säger Samir. Bildkälla: samirbadran/Instagram

"Jag letar efter den bästa kliniken i Stockholm eller i övriga Sverige. Bryr mig inte om pris så länge resultatet blir bra", skriver han på sin Instagramstory. 

Tydligen så har många tips trillat in i inkorgen. Samir berättar på sin story att han ska dela med sig av tipsen men att han vill ringa och boka tid först. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela