Söndag 16 Maj
Stockholm

Charlotte Perrellis vansinnesutbrott: "Värdelöst och omoget"

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli såg rött. Foto: Stella Pictures, Maja Suslin/TT Bild

Charlotte Perrelli blev så arg att hon tog till våld. "Omoget och okontrollerat, men det hjälps inte", skriver Charlotte – som nu får stöd från Lisa Nilsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På Instagram har Charlotte Perrelli, 46, över 180 000 följare. Hon uppdaterar ofta och bjuder in till en inblick i hennes härliga liv med jobb, barn, träning och glamour.

Precis som många andra svenskar har Charlotte blivit helt besatt av padel, något som hon sysslat med sedan förra sommaren.

"Så glad att jag har dessa timmar!! De förgyller min tillvaro på så många sätt, får motion och håller psyket i schack! Tänk att jag skulle bli biten av en bollsport?!", skrev Charlotte på Instagram i december.

Charlotte Perrelli. Bildkälla: Stella Pictures

"Blev så förbannad"

Men det är inte alltid en dans på rosor i Charlottes liv. Under söndagen blev det en ärlig stund på Instagram. Då berättade Charlotte om sin pissiga dag – som resulterade i ett trasigt racket!

"Ingen bra dag! Sjukt ont i nacken och spelade tvärdålig padel. Blev så förbannad så jag slog sönder racket. Värdelöst! Jag vet. Omoget och okontrollerat, men det hjälps inte, blev vansinnig på mig själv. Någon som känner igen sig?", skrev Charlotte.

Padelracket är inte det billigaste heller. De brukar kosta mellan 500 kronor och uppåt, där riktiga lyxracket kan kosta 4 000 kronor.

I kommentarsfältet får Perrelli stöd från sina trogna följare. Artisten Lisa Nilsson, 50, är en av dom som kände igen sig i Perrellis vansinnesutbrott.

Lisa Nilsson kände igen sig. Bildkälla: Stella Pictures

"Love You️. Igår blev jag så arg så jag pratade ironiskt och härmade en person med överdriven bebis-röst. #50år #moget #förbannad #provocerad #heltlagligt", skrev Lisa.

LÄS MER:

Charlotte Perrelli om bråket med Bert Karlsson: "Höll på att dö"

Allt du vill veta om Charlotte Perrellis man Anders Jensen

Kommentera
Kopiera länk
Dela