Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Pernilla Wahlgren sprang in och skrämde gäster på innekrog

Det var under helgen som Pernilla Wahlgren efter några glas vin kände för att skoja till det lite. Så hon skuttade in på en känd restaurang i Stockholm där hon skämtsamt försökte skrämma gästerna.


Att Pernilla Wahlgren är någonting utav ett busfrö är ingenting nytt. I Wahlgrens värld har tittarna flera gånger fått se henne busa med både kompisar och familjemedlemmar. 

En annan sak som tittarna flera gånger fått se är hur lättpåverkad Pernilla är. Någonting som ofta slutat i stora skrattsalvor och en rodnande Bianca Ingrosso

Pernilla "Busfröt" Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

Bland annat på Melina och Jacob Criborns bröllop i Marbella så var det en förfriskad Pernilla som i slutet av kvällen stod och sjöng inför gästerna: 

– Dricka lagom dricka lagom dricka lagom. Dricka lagom dricka lagom dricka lagom, skrattade hon.

– Mamma du har druckit vadå, två glas vin? Herre gud, sa Bianca. 

Skrämde gäster på restaurang

Under lördagen var Pernilla på lite myskväll hemma hos Bianca Ingrosso. Det vankades vin och goda samtal. Men någon gång under kvällen ska Pernilla haft vägarna förbi en känd italiensk restaurang i Stockholm där släkt till familjen Wahlgren/Ingrosso jobbar. 

Bianca publicerade denna bild på sin Instagram dagen efter myskvällen. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Pernilla hade då gått in på restaurangen och försökt skrämma gästerna som satt och åt. Men av det man kunnat läsa på Biancas Instagram så tycks det hela ha tagits emot med humor och glädje. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!