Denise Desmond avslöjar flirten med Eric Saade

Det är på sin Instagram som Denise Desmons nu väljer att ta bladet från munnen och berätta smaskiga detaljer om hennes romans med artisten Eric Saade.


Denise Desmond slog ned med dunder och brak när hon 2017 klev in som en av singeltjejerna i Temptation Island. Singeltjejernas "uppgift" var att dejta de upptagna killarna inne i lyxhuset på paradisön de då befann sig på. 

Och en kille slog det gnistor med. Nämligen Oliver Hunt, som då var i en relation med en annan tjej. 

Det hela slutade med att Oliver och Kristina gjorde slut och Denise och Oliver blev tillsammans. Inte långt senare fick de dottern Leona

Denise var en av singeltjejerna i Temptation Island. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Men kärlekssagan tog slut och paret valde att gå i sär. Idag har Oliver hittat kärleken i Antonija Mandir medan Denise lever singellivets glada dagar. 

Berättar om romansen med Saade

Men bara för att man är singel så betyder inte det att man sitter hemma på loftet. På sin Instagramstory avslöjade nämligen Denise nyligen att hon ska ha haft en liten fling med en kändis, vilket Hänt var först med att uppmärksamma. 

Exakt när det hela ska ha ägt rum – det är fortfarande oklart. 

Kändisen ska enligt Denise ha varit ingen mindre än Eric Saade. Dock visste inte hon vid tillfället vem han var, utan hade haft span på en annan kille vid tidpunkten. 

Denise och Saade ska enligt Denise ha haft en liten fling. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag var ute och festade. Fick syn på Danny Saucedo och tänkte att jag ville ha honom. Men slutade med att jag åkte hem med Eric Saade (utan att veta vem han var)”, skrev hon på sin story. 

Eric är idag tillsammans med influensern Hanna Schönberg.

Läs mer: Så träffades Denise Desmond och Oliver Hunt – kritiserades av Bianca Ingrosso

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!