Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry ska bli föräldrar i år. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Då föds Meghan Markles och prins Harrys bebis

Igår meddelade prins Harry och Meghan Markle att de ska bli föräldrar igen! Paret delade dessutom med sig av en romantisk bild tagen i det gröna, som visar Meghans bebismage.


Det var på alla hjärtans dag som Meghan Markle, 39, och prins Harry, 36, delade med sig av den glada nyheten – de ska bli föräldrar igen! 

Parets son Archie Mountbatten-Windsor föddes den 6 maj 2019, och nu ska han få ett litet syskon.

"Archie ska bli storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är överlyckliga över att de väntar sitt andra barn", sa en representant för paret under söndagen.

De delade även med sig en härlig svartvit bild som visade hur Harry och Meghan satt i gräset, och Meghans bebisbula syntes tydligt.

Att de avslöjade den glädjande nyheten på alla hjärtans dag är en fin gest till prins Harrys nu avlidna mamma prinsessan Diana som meddelade att hon väntade prins Harry på alla hjärtans dag 1984.

Prins Harry, Meghan Markle och Archie. Bildkälla: Stella Pictures.

Drabbades av missfall förra sommaren

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig den 19 maj 2018. Förra året tog Meghan och Harry ett steg tillbaka från det brittiska kungahuset. 

I ett mål att bli mer självständiga flyttade de även till Meghans hemstad Los Angeles. I november 2020 berättade Meghan att hon i juli samma år hade drabbats av ett missfall.

Meghan höll på att byta blöja på sonen Archie när smärtan plötsligt kom.

– Efter att ha bytt hans blöja så kände jag en skarp kramp. Jag föll ner på golvet med Archie i mina armar, nynnade en visa för att lugna oss bägge. Den glada melodin blev en stark kontrast till att något inte stod rätt till. Jag visste att samtidigt som jag höll om min förstfödda att jag höll på att förlora mitt andra barn, skrev Meghan i New York Times.

Meghan Markle berättade öppet om sitt missfall i New York Times. Bildkälla: Stella Pictures.

Då föds Meghan och Harrys bebis

Den brittiska hovexperten Camilla Tominey har skrivit om kungligheter i 20 års tid. Hon är redaktör på Daily Telegraph, och i en kommentar till Today Extra så gav hon sin syn på Meghans graviditet – och på hur långt gången hertiginnan är.

– Normalt sett så brukar de meddela sådana här nyheter när hon är i tredje månaden. Men vi tror att hon är i femte månaden, säger Tominey.

Om Tominey har rätt så betyder det att Meghan och Harrys andra barn kommer i juni 2021. Födseln krockar då med flera andra stora händelser på den kungliga himlen.

– Hertigen av Edinburgh fyller 100 i juni. Det är även Trooping the Colour, och Harry ska inviga en staty av prinsessan Diana på Kensington Palace den 1 juli, säger Tominey, skriver Daily Express.

LÄS MER:

Meghan Markle drabbad av missfall: "Föll ner på golvet"

Meghan Markle bryter med bästisen Jessica efter rasistskandal

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

2 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...