Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry ska bli föräldrar i år. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Då föds Meghan Markles och prins Harrys bebis

Igår meddelade prins Harry och Meghan Markle att de ska bli föräldrar igen! Paret delade dessutom med sig av en romantisk bild tagen i det gröna, som visar Meghans bebismage.


Det var på alla hjärtans dag som Meghan Markle, 39, och prins Harry, 36, delade med sig av den glada nyheten – de ska bli föräldrar igen! 

Parets son Archie Mountbatten-Windsor föddes den 6 maj 2019, och nu ska han få ett litet syskon.

"Archie ska bli storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är överlyckliga över att de väntar sitt andra barn", sa en representant för paret under söndagen.

De delade även med sig en härlig svartvit bild som visade hur Harry och Meghan satt i gräset, och Meghans bebisbula syntes tydligt.

Att de avslöjade den glädjande nyheten på alla hjärtans dag är en fin gest till prins Harrys nu avlidna mamma prinsessan Diana som meddelade att hon väntade prins Harry på alla hjärtans dag 1984.

Prins Harry, Meghan Markle och Archie. Bildkälla: Stella Pictures.

Drabbades av missfall förra sommaren

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig den 19 maj 2018. Förra året tog Meghan och Harry ett steg tillbaka från det brittiska kungahuset. 

I ett mål att bli mer självständiga flyttade de även till Meghans hemstad Los Angeles. I november 2020 berättade Meghan att hon i juli samma år hade drabbats av ett missfall.

Meghan höll på att byta blöja på sonen Archie när smärtan plötsligt kom.

– Efter att ha bytt hans blöja så kände jag en skarp kramp. Jag föll ner på golvet med Archie i mina armar, nynnade en visa för att lugna oss bägge. Den glada melodin blev en stark kontrast till att något inte stod rätt till. Jag visste att samtidigt som jag höll om min förstfödda att jag höll på att förlora mitt andra barn, skrev Meghan i New York Times.

Meghan Markle berättade öppet om sitt missfall i New York Times. Bildkälla: Stella Pictures.

Då föds Meghan och Harrys bebis

Den brittiska hovexperten Camilla Tominey har skrivit om kungligheter i 20 års tid. Hon är redaktör på Daily Telegraph, och i en kommentar till Today Extra så gav hon sin syn på Meghans graviditet – och på hur långt gången hertiginnan är.

– Normalt sett så brukar de meddela sådana här nyheter när hon är i tredje månaden. Men vi tror att hon är i femte månaden, säger Tominey.

Om Tominey har rätt så betyder det att Meghan och Harrys andra barn kommer i juni 2021. Födseln krockar då med flera andra stora händelser på den kungliga himlen.

– Hertigen av Edinburgh fyller 100 i juni. Det är även Trooping the Colour, och Harry ska inviga en staty av prinsessan Diana på Kensington Palace den 1 juli, säger Tominey, skriver Daily Express.

LÄS MER:

Meghan Markle drabbad av missfall: "Föll ner på golvet"

Meghan Markle bryter med bästisen Jessica efter rasistskandal

/
Relaterat
Senaste nytt

Därför har Niklas Strömstedt en guldtand: "En del av mig"

1 timme sedan

Psykpatienternas konst låg steget före

2 timmar sedan
En del mentalpatienter fick skapa i skymundan – för andra blev konsten en del av terapin. När Kulturen i Lund visar upp de bortglömda patientverken från Sankt Lars står det klart att många varit före sin tid.

Då får "Squid game"-realityn premiär

2 timmar sedan
Den 22 november är det premiär för Netflix reality-version av succéserien "Squid game". Det framgår av en ny trailer som släpptes av strömningsjätten på fredagen.

Deltagarna vittnar om skräckrummet i TV4:s Fångarna på fortet: "Fruktansvärt"

igår 20:59
TV4-programmet Fångarna på fortet är känt för att bjuda på spännande utmaningar för deltagarna. Men vissa saker är mer utmanade än andra.

Trailer till Viaplay-satsningen hånas på nätet: "För mänsklighetens skull, släpp inte den här filmen"

igår 18:24
I dagarna släpptes trailern för Viaplays storsatsning "Stockholm Bloodbath" och reaktionerna är både ris och ros.

Designern avslöjar okända detaljen i Melinda Jacobs brudklänning

igår 17:43
Melinda Jacobs brudklänning var minst sagt en helt sagolik skapelse. Nu berättar designern Emma Filipsson om processen och arbetet som ledde fram till den glittrande tylldrömmen som var Melindas bröllopsklänning.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.