Lördag 21 Maj
Stockholm

Meghan Markle drabbad av missfall: "Jag föll ner på golvet"

Meghan Markle
Meghan Markle berättar om den svåra tiden. Foto: STELLA Pictures / ddp / TIME 100

​Nu berättar Meghan Markle att hon drabbades av ett missfall efter att hon och maken prins Harry flyttade till Los Angeles.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Meghan Markle drabbades av ett missfall – något hon nu berättar om för första gången. Det är i New York Times som Meghan öppnar upp sig och skriver om den fruktansvärt tuffa tragedin. 

Det var en morgon i juli tidigare i år, efter parets flytt till Los Angeles, som Meghan höll på att byta blöja på sonen Archie när smärtan plötsligt kom. 

– Efter att ha bytt hans blöja så kände jag en skarp kramp. Jag föll ner på golvet med Archie i mina armar, nynnade en visa för att lugna oss bägge. Den glada melodin blev en stark kontrast till att något inte stod rätt till. Jag visste att samtidigt som jag höll om min förstfödda att jag höll på att förlora mitt andra barn, skriver Meghan. 

Prins Harry, Meghan Markle och sonen Archie. Bildkälla: Stella Pictures.

"Kunde inte hålla tillbaka tårarna"

Hon fortsätter:

– Timmar senare så låg jag i sjukhussängen och höll min makes hand. Jag kände lugnet av hans hand och kysste hans knogar, våta av våra tårar. Jag stirrade på de kalla, vita väggarna och kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag försökte föreställa mig hur vi skulle läka, skriver Meghan vidare. 

Prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures.
Prins Harry och Meghan Markle gifte sig den 19 maj 2018. Den 6 maj 2019 föddes parets son Archie Mountbatten-Windsor.

Tidigare i år så tog Meghan och Harry ett steg tillbaka från det brittiska kungahuset. I ett mål att bli mer självständiga flyttade de även till Meghans hemstad Los Angeles.

LÄS MER:
Chrissy Teigen och John Legend förlorade sonen Jack

Annica Englund om sorgen: "Tredje gången gillt"

Kommentera
Kopiera länk
Dela