Alice Stenlöf bryter ihop framför kameran: "Det är skit"

Det var under dagen som Alice Stenlöf släppte sin första vlogg på nästan fyra veckor. Och det blev en hel del tårar...


Livet rullar minst sagt på för Alice Stenlöf, 24. 

Hennes företag A-DSGN blomstrar, företagen drar konstant i henne, hon har omkring 400 000 följare på Instagram, 170 000 prenumeranter på Youtube och hon syns titt som tätt i reklamerna på tv. 

Men trots framgångssagan tycks det inte vara så bra med Alice.

Under den senaste månaden har fansen spekulerat i varför hon verkar nedstämd och många undrar varför pojkvännen Jireel inte längre syns till på hennes sociala medier. 

För första gången på omkring fyra veckors tid har hon nu valt att släppa en vlogg. Det blev en hel del snack och tårar – men ingenting som riktigt avslöjar vad som hänt. 

Alice bryter ihop i tårar under videon. Bildkälla: Youtube

– Sanningen är att jag mått bajs. Jag har mått riktigt jävla dåligt och har varit tvungen att ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om någonting annat. Därför har vi inte hörts. Och ja, nu har det verkligen varit rock bottom, berättar hon. 

Alice berättar att hon börjat gå till en psykolog samt lagt väldigt mycket fokus på träningen. Hon säger även att hon slits mellan att vilja berätta allt som hänt för sina följare, men att hon känner en viss rädsla inför det. 

"Vill inte vara oärlig", säger Alice. Bildkälla: Youtube

– Jag har funderat på hur mycket jag ska dela med mig av. Jag önskar att det var enklare att prata om saker som hänt, men när man mår dåligt så är det verkligen det läskigaste man kan göra. Jag vill samtidigt inte vara oärlig, men ja, det är svårt, säger Alice. 

LÄS MER:

Alice Stenlöfs följare rasar efter hennes insamling till Cancergalan

Bianca Ingrossos ord efter Lovisa Worges fest: "Vill bara säga..."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!