Därför tvingades inspelningen av Wahlgrens värld att avbrytas

- 18/02/2021, 11:13 -

Det är i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld som det blir ordentligt med känslor.

Det är i kvällens Wahlgrens värld som helvetet brakar loss. Inte bara en – utan flera gånger. 

Det är Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren som råkar i luven på varandra efter ett missförstånd om Biancas hundar som Pernilla skulle ha hjälp till att passa. Efter bristande kommunikation och missförstånd så ledde det hela till att Bianca inte kunde åka och hälsa på pojkvännen Phillipe Cohen i Göteborg vilket inte var populärt hemma i hushållet. 

Diskussionen om hundarna mynnade sedan ut i ett bråk om Pernilla och Biancas relation. 

– Bianca nu får du lugna ner dig. Du skyller ju alltid ifrån dig på alla andra och ingenting är någonsin ditt fel. Och hur orkar du ens bråka så här hela tiden? Du bara maler på och kan ju inte släppa saker. Bråkar du så här med Phillipe också. Det är ju helt sjukt, säger Pernilla. 

Bianca och Pernilla i storbråk. Bildkälla: Discovery+

– Det här är ju varför din och min relation är på en skör tråd. Vad har varit vårt största problem sen jag var liten? Du har aldrig lyssnat på mig och vill ju inte förstå mig. Du är inte ens intresserad av hur jag känner eller hur jag tänker, svarar Bianca. 

Dagen efter går Bianca och Pernilla på stan då de försöker att bli sams. Men snabbt kommer bråket på tal - och blossar upp på nytt. Och denna gång så pass mycket att Bianca tar av sin mygga och går iväg. 

– Bianca du måste lära dig att släppa saker. Nu grottar du och ältar i saker igen – som redan har hänt. Varför kan du inte bara gå vidare ibland. Du måste ju själv bli alldeles utmattad av det här, säger Pernilla. 

En trevlig liten lunch. Bildkälla: Discovery+

– Ibland försöker den här lilla flickan i mig bara... nej jag kommer bara att börja gråta. Jag går nu, säger Bianca och lämnar platsen. 

Det hela slutar med att Bianca lämnar inspelningen. Bildkälla: Discovery+

Pernilla bryter då ihop i tårar. 

Se hela avsnittet i veckans avsnitt av Wahlgrens värld. Som du hittar på Discovery+.

Se klipp från bråket i spelaren ovan.