Charlotte Perrelli efter vinsten: "Vågar inte säga"

- 21/02/2021, 15:02

För fjärde gången ställde Perrelli upp i Melodifestivalen – med bravur. Hon tog hem finalplatsen och efter vinsten firade hon med champagne med sin man. Där avslöjade hon något hon inte vågat ta upp framför kamerorna.

Under lördagen stod Charlotte Perrelli och Tusse Chiza hem en varsin finalplats i tredje deltävlingen av årets Melodifestivalen.

Bildkälla: Jessica Gow/TT
Bildkälla: Jessica Gow/TT

Firade med champagne

Trots att det är corona och efterfesterna lös med sin frånvaro, bjöds det ändå på lite champagne utomhus och på avstånd.

Charlotte firade framför kamerorna med sin man Anders Jensen. Charlotte skakade champagnen, öppnade den och råkade spruta en del av det flytande guldet rakt in i Anders öga.

De utbytte sedan en puss och tog en välförtjänt klunk av drickan medan Anders svarade på frågan om hur stolt han är över sin käresta.

– Över hennes öppnande av flaskan? Nä, jag är superstolt. Jag tycker att det är skitkul att hon gick vidare. Men jag var lite nervös, eller jag var inte nervös i veckan men jag var nervös i kväll. Framför allt när låten började så tänkte jag "satan, hoppas du inte trillar och slår dig eller ramlar av scenen", skrattar Anders.

Bildkälla: Jessica Gow/TT
Bildkälla: Jessica Gow/TT

"Det vågar jag inte säga"

På pressträffen får hon frågan om hur hon ska fira vinsten.

– Min man kommer till hotellet, så ett glas skumpa ska det bli iallafall.

Och lite hångel?

– Ja men det är klart. Det vågar jag inte säga för då får jag löpet på det imorgon! skrattar hon som svar på Aftonbladets fråga.

Och ja, det hade hon alldeles rätt i.

Tycker du att rätt personer vann?