Eric Saade: "Det här sa jag till Nicole efter uppbrottet"

Det är i Fördomspodden med Emil Persson som Eric Saade berättar vad han sa till Nicole Falciani efter att han valt att göra slut.


Det var förra året i maj som Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 30, skulle ha gift sig i Toscana  – men så blev det inte. Någon månad innan bröllopet bestämde sig nämligen Eric för att göra slut. Detta då han, enligt egna ord, inte gillade Nicoles personlighet.

Nicole Falciani och Eric Saade gjorde slut i maj 2020. Bildkälla: Stella Pictures.

På sina sociala medier var Nicole öppen med att hon tog det hela väldigt hårt och att det hela ska ha kommit som en blixt från klar himmel. 

Idag tycks de båda ha gått vidare. Nicole är tillsammans med Adem Berisha, 29, medan Eric numera dejtar influencern Hanna Schönberg, 22. 

"Jo jag sa det"

Saade, som nu är aktuell med Melodifestivalen, gästade nyligen Emil Perssons "Fördomspodden". Där fick han en rad frågor om allt mellan himmel och jord – men en, den handlade minsann om Nicole. 

– Du har hört av dig till ditt ex Nicole och bett henne att sluta prata om ert break up publikt?, frågar Emil Persson.

– Hmm... alltså.... jag har väl absolut från redan från första början sagt att jag inte gillar att prata om privata saker publikt då jag inte vet vad det ska ge så jo, det är halvt sant, sa han då. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!