Biancas ord om Phillipe: "Vi är långt ifrån över varandra"

Det var under söndagen som Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe Cohen inte längre är ett par utan nu valt att gå skilda vägar.


Det var under söndagskvällen som Bianca Ingrosso, 26, i en video gick ut med att hon och Phillipe Cohen, 26, gjort slut. De senaste månaderna har Phillipe lyst med sin frånvaro vilket Biancas fans uppmärksammat. 

Under flera avsnitt av Wahlgrens värld har Bianca öppet berättat att paret haft problem med att de bråkar ofta och att de tenderar att inte riktigt kunna lösa problemen som uppkommit i förhållandet. Men enligt Bianca har kärleken varit så pass stark att de ändå inte velat lämna relationen. 

"Vi kommer alltid att älska varandra". Bildkälla: Youtube

– Han är fortfarande min bästa vän och vi älskar fortfarande varandra. Jag tror aldrig riktigt att vi kommer att släppa varandra och vi är långt ifrån över varandra, säger Bianca. 

– Det var väldigt många månader sedan vi gick ur vår relation. Jag har under den tiden mått både dåligt och bra, berättar Bianca. 

Men trots att relationen nu är bekräftat över så hintar Bianca om att hon inte ser dörren är helt stängd. 

– Detta är det bästa för oss. Just nu. Jag kommer för evigt att älska Phillipe och jag tror aldrig riktigt helt att vi kommer att stänga dörren helt för varandra. Vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden, avslutar hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!