Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli skadade sig på träningen. - Foto: Jessica Gow/TT, Claudio Bresciani/TT Bild,

Charlotte Perrelli skadad på träningen: "Blir långklänning nu"

Det var under padelträningen som schlagerdrottningen Charlotte Perrelli råkade ut för en olycka – bara några få dagar innan finalen av Melodifestivalen ska gå av stapeln.


Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 46, har superhits som "Hero" och "Take me to your heaven" under bältet. Nu är hon högaktuell i lördagens final av Melodifestivalen där hon tävlar med sitt bidrag "Still young".

– Den handlar inte alls, som man skulle kunna tro, om att jag fortfarande ser ung ut eller något sådant. Den handlar inte alls om yta, utan tvärtom handlar den om att vi inte ska känna oss passé för att vi till exempel har fyllt 40 eller 50. Vi har mer att ge. Det handlar om att ta vara på stunden så att man känner sig ungdomlig. Det är så extremt viktigt att lyfta fram det, sa Perrelli i en intervju med Svenska Dagbladet innan hon tog sig direkt till final med den poppiga schlagern.

Charlotte Perrelli tog sig direkt till final med bidraget "Still Young". Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Tränar padel flera gånger i veckan

Den som kan sin Perrelli har givetvis koll på att hon precis som många andra svenskar har blivit riktigt biten av padeltrenden.

"Så glad att jag har dessa timmar!! De förgyller min tillvaro på så många sätt, får motion och håller psyket i schack! Tänk att jag skulle bli biten av en bollsport?!", skrev Charlotte på Instagram i december om sin padelträning.

Charlotte Perrelli. Bildkälla: Stella Pictures

Det verkar minst sagt vara en actionladdad sport. För inte länge sedan skrev Nyheter24 om Charlottes vansinnesutbrott på padelbanan – som resulterade i ett sönderslaget racket.

"Ingen bra dag! Sjukt ont i nacken och spelade tvärdålig padel. Blev så förbannad så jag slog sönder racket. Värdelöst! Jag vet. Omoget och okontrollerat, men det hjälps inte, blev vansinnig på mig själv. Någon som känner igen sig?", skrev Charlotte då.

Olycka på träningen

Under tisdagen var det dags för ännu mer fart på banan. På Instagram berättar Charlotte att hon var med om en olycka på träningen.

"Tillbaka i Mellobubblan och Final på lördag!!! Sjukt roligt!! Idag har vi bandat Artistintervju och det blev långklänning eftersom jag trillade på padeln imorse och skrapade upp knät. Skrattar åt mig själv... Hade inga glasögon och lagt upp en bild när jag blundar.....", skriver Charlotte.

Aj, aj – men vi hoppas Charlotte är redo för finalen på lördagen! LÄS MER:

Charlotte Perrellis förändring inför Melodifestivalen: "Modigt"

Allt du vill veta om Charlotte Perrellis man Anders Jensen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.