Stockholm

Därför vill Selena Gomez sluta med musiken

Sångerskan Selena Gomez
Därför vill Selena Gomez sluta med musiken. Foto: Foto: STELLA Pictures/ddp/Hahn Lionel och STELLA Pictures / Splash News

Hollywoodstjärnan Selena Gomez avslöjar att hon planerar att sluta med musiken. Sångerskan som har en lyckad karriär ska ge det en sista chans innan hon planerar att avgå. Därför vill Selena sluta med musiken!


Läs mer

Selena Gomez, 28, avslöjar nu att hon planerar att sluta med musiken. Sångerskan som slog igenom som barnskådespelerska har haft en lång karriär inom film-och musikbranchen. Samtliga av albumen hon har släppt har hamnat på topplistorna och musiken är känd världen över. 

Anledningen 

Selena Gomez har en lång karriär inom film och musik. Foto: STELLA Pictures/ddp images/Planet Photos

Men varför väljer hon nu att sluta med musiken? Jo, Selena har tröttnat på att hon inte blir tagen seriöst. Hon känner att hon inte bemöts med den respekt som hon förtjänar och därför väljer att lägga musiken på hyllan. 

“Det är svårt att fortsätta göra musik när människor inte tar dig seriöst” säger Selena i en intervju med Vogue. 

Ett sista försök

Selena säger att hon ändå är hoppfull att så många uppskattar hennes musik. Stjärnans driv grundar sig i stödet som hon får från de som står bakom henne, vilket har varit en viktig anledning till att hon har fortsatt. 

“Jag vill ge det ett sista försök innan jag avgår” säger Selena 

Hon planerar att släppa ett sista album innan hon slutar med musiken och ska i framtiden satsa fullt ut på skådespeleriet istället.

Selena Gomez ska ge musiken en sista chans. Foto: Barry King / Alamy

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.