Sångerskan Selena Gomez
Därför vill Selena Gomez sluta med musiken - Foto: Foto: STELLA Pictures/ddp/Hahn Lionel och STELLA Pictures / Splash News

Därför vill Selena Gomez sluta med musiken

Hollywoodstjärnan Selena Gomez avslöjar att hon planerar att sluta med musiken. Sångerskan som har en lyckad karriär ska ge det en sista chans innan hon planerar att avgå. Därför vill Selena sluta med musiken!


Selena Gomez, 28, avslöjar nu att hon planerar att sluta med musiken. Sångerskan som slog igenom som barnskådespelerska har haft en lång karriär inom film-och musikbranchen. Samtliga av albumen hon har släppt har hamnat på topplistorna och musiken är känd världen över. 

Anledningen 

Selena Gomez har en lång karriär inom film och musik. Foto: STELLA Pictures/ddp images/Planet Photos

Men varför väljer hon nu att sluta med musiken? Jo, Selena har tröttnat på att hon inte blir tagen seriöst. Hon känner att hon inte bemöts med den respekt som hon förtjänar och därför väljer att lägga musiken på hyllan. 

“Det är svårt att fortsätta göra musik när människor inte tar dig seriöst” säger Selena i en intervju med Vogue. 

Ett sista försök

Selena säger att hon ändå är hoppfull att så många uppskattar hennes musik. Stjärnans driv grundar sig i stödet som hon får från de som står bakom henne, vilket har varit en viktig anledning till att hon har fortsatt. 

“Jag vill ge det ett sista försök innan jag avgår” säger Selena 

Hon planerar att släppa ett sista album innan hon slutar med musiken och ska i framtiden satsa fullt ut på skådespeleriet istället.

Selena Gomez ska ge musiken en sista chans. Foto: Barry King / Alamy
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.