Pernilla Wahlgren
Pernilla talar ut om otroheten - Foto: Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och STELLA Pictures/Magnus Liljegren

Pernilla Wahlgren talar ut om otroheten

Pernilla Wahlgren talar ut om vad hon har behövt gå igenom i hennes tidigare relationer. Händelser som hon sett som stora svek och som bidragit till att hon inte vill ha en partner i dagsläget.


Pernilla Wahlgren, 53, öppnade upp sig om hennes tidigare relationer i podden “Wahlgren & Wistam”. I podden som hon driver tillsammans med Sofia Wistam, 54, pratar de öppet om sveken Pernilla har behövt gå igenom - men även vad hon har lärt sig av det. 

“Jag har haft otur” 

Pernilla Wahlgren talar ut om otroheten i podden. Foto: STELLA Pictures/Magnus Liljegren

– Jag känner verkligen att jag har haft otur och råkat ut för otroligt otrogna män, säger Pernilla i podden. 

I podd-avsnittet, som just heter “Otrogen”, berättar Pernilla om otrohetshistorier som hon behövt gå igenom. Bland annat en gång när hon kom på sin ex-pojkvän ha kudde och täcke i sin bil där han träffade andra.

Därför vill Pernilla inte ha en partner idag 

Pernilla, som i många år varit singel, berättar att hon aldrig varit en person som gillar one night stands. Hon är inte heller intresserad av killarna som skriver till henne på Instagram direktmeddelande trots att det är många som hör av sig. 

– Jag tror inte att det är där jag kommer träffa killen i mitt liv, säger hon.

Pernilla Wahlgren med dottern Bianca Ingrosso. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Trots att Pernillas barn Bianca Ingrosso, 26 och Benjamin Ingrosso, 23, ofta skämtar om att hon inte träffar någon så är Pernilla nöjd med situationen. Ett förhållande lockar inte henne speciellt mycket i dagsläget som ett resultat av otroheterna i tidigare relationer. 

Istället jobbar Pernilla på och har många bollar i luften. Hon har bland annat vunnit priset “Årets tv-personlighet”, är en framgångsrik entreprenör och syns till lite överallt i tv-rutan. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket pengar Pernilla tjänar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

2 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

3 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.