Regina Lund
Regina Lund har det väldigt svårt ekonomiskt. - Foto: Sören Andersson/TT, Johan Nilsson/TT. Bilden är ett montage.

Regina Lund i tårar i ny video: "Det är helt otroligt"

Artisten och skådespelaren Regina Lund har förlorat jobb och bostad. Hon har varit i kontakt med Socialtjänsten och på Instagram har hon vädjat om pengar. Nu uppdaterar Regina sina fans om hur det går.


Artisten Regina Lund, 53, blev hårt drabbad ekonomiskt av coronapandemin. Regina har förlorat många av sina jobb, och under flera månaders tid har hon inte kunnat betala sin hyra för den tvårumslägenhet hon bor i som ligger i Stockholmsförorten Farsta.

Under gårdagen skrev Regina på sin Instagram att hon blivit vräkt från sin bostad med omedelbar verkan. Hon startade även en Swish-kampanj där hon vädjade om hjälp.

"Ingen annan kan i nuläget hjälpa mig, inte ens soc och jag har blivit vräkt med omedelbar verkan. Jag står utan bostad, jobb och pengar", skrev Regina bland annat.

I en intervju med Aftonbladet berättade Regina att hon inte hade råd att köpa en kopp kaffe eller åka tunnelbana.

Coronapandemin har slagit hårt ekonomiskt mot Regina Lund. Bildkälla: Johan Nilsson/TT Bild

Tackar för stödet

I en video så tackar en märkbart rörd Regina för allt stöd hon har fått. Bitvis har hon svårt att hålla tillbaka tårarna.

– Tack alla fans. Jag är gråtfärdig av lycka. Tack för all er kärlek och allt stöd som jag har fått. Det är helt otroligt, tack för att ni har tittat och lyssnat och uppskattar mina filmer och min musik, säger Regina.

Hon berättar att hon nu ska åka iväg och sälja sin konst.

– Jag hade ingen aning om att jag hade så mycket fans här, säger Regina i klippet.

LÄS MER:

Regina Lund har vräkts från sin lägenhet: "Utan jobb, pengar och bostad"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!