Tisdag 26 Okt
Stockholm

Bianca Ingrossos ord om Zara Larsson: "Din lilla j*vel"

Det är på Instagram som Bianca Ingrosso skrivit ut en hyllning till artisten Zara Larsson. Zara släppte nyligen sitt senaste album "Poster Girl"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det går minst sagt bra för Zara Larsson, 23. De senaste åren har sannerligen blomstrat för den svenska artisten som idag har tillgångar på över 65 miljoner kronor.

Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures

Under 2019 omsatte man drygt 27 miljoner kronor, varav 26,7 miljoner var ren vinst. Utöver att det klirrar i kassan så går det även bra för Zara på kärleksfronten och hon har i flera intervjuer berättat hur kär och galen hon är i pojkvännen Lamin Holmén, 28.

För drygt en vecka sedan släppte hon sitt nya album "Poster girl" vilket är det första albumet på fyra år för stjärnan. Mottagandet från fansen har varit otroligt och en av de som skrivit ut en hyllning till Zara – det är ingen mindre än Bianca Ingrosso, 26. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures
Bianca Ingrosso skriver att hon blir lycklig av Zaras musik och kallar henne även för "talangfull liten j*vel". Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Detta album är allt och lite till. Jag blir som en lycklig liten nugget av varje låt jag hör. Så imponerad din talangfulle lilla j*vel", skriver Bianca.

Fint!

Läs mer:

Så mycket pengar tjänar Zara Larsson

Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso

Kommentera
Kopiera länk
Dela