Lindsay Lohan, Britney Spears och Paris Hilton
Den ikoniska papparazzi-bilden på Lindsay Lohan, Britney Spears och Paris Hilton. - Foto: Foto: TT / Instagram

Paris Hilton om hemligheterna bakom den ikoniska paparazzi-bilden

Paris Hilton öppnar äntligen upp sig om hemligheterna bakom den ikoniska paparazzi-bilden. Hur kom det sig egentligen att Paris, Britney Spears och Lindsay Lohan hamnade i samma bil trots de offentliga bråken?


Paris Hilton, 40, talar äntligen ut om baksidan av den ikoniska paparazzi-bilden tillsammans med Britney Spears, 39, och Lindsay Lohan, 34. 

“Rätt stelt”

Den ikoniska "bil-bilden" på Lindsay Lohan, Britney Spears och Paris Hilton. Foto: TT / Instagram

Det var 2006 som den kända bil-bilden på hollywoodstjärnorna togs. Paris som satt vid ratten och Briney och Lindsay ihopklämda tillsammans i framsätet. Vad som många trodde var en “reuinion” var enligt Paris en egentligen väldigt stel stund. 

I podden This is Paris låter det såhär när Paris förklarar situationen: 

– Den kvällen var jag och Britney ute, vi var på Beverly Hills Hotel på vår kompis fest och beslutade oss för att åka hem. Vi skulle bara gå till bilen men plötsligt var vi helt omringade av ett ton med paparazzis. Och när vi var precis vid bilen så dök Lindsay plötsligt upp, vilket typ var rätt stelt eftersom vi vid tidpunkten gick igenom en hel del drama.

Därför blev bilden så känd

Paris Hilton är än idag inte nära vän med Lindsay Lohan. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Hollywoodkändisarna bråkade inte bara med varandra privat utan öppnade även upp sig till media om intrigerna. Runt tiden som paparazzi-bilden togs hade Linday bland annat gått ut och sagt att Paris hade slagit henne och hällt en drink över henne.

Eftersom bråken hade tagits offentligt blev även bilden, som såg ut som en återförening, en sensation. Alla trodde att Paris och Lindsay hade blivit sams igen vilket inte stämde.

Och bråket verkar inte vara över.. Paris berättar nämligen i podden att hon inte längre är nära vän med Lindsay:

– För i tiden var jag och Lindsay väldigt nära vänner, men sedan gjorde hon lite saker för att verkligen såra mig, och hon fick mig att sluta lita på henne. Och ja, hon orsakade en massa drama. Så vi var inte vänner längre, det var verkligen slutet på en vänskap.

Läs mer: 

Därför byter Paris Hilton byter namn och det här ska hon heta

Därför skiljer sig Kim Kardashian och Kanye West

Efter fansens oro - nu bryter Britney Spears tystnaden

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.