Kim Kardashian och Kanye West
Kim Kardashian och Kanye West ska nu skiljas. - Foto: Stella Pictures.

Därför skiljer sig Kim Kardashian och Kanye West

Kim Kardashian och Kanye West ska gå skilda vägar. Nu avslöjas anledningen till att ett av världens mest kända par nu tar ut skilsmässa.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 43, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret med ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien.

Men den senaste tiden har varit oerhört tuff för paret. Kanye har svåra psykiska problem, och det är något som går ut över hela familjen. Framförallt då Kanye flera gånger har struntat i att ta sin medicin.

Förra året kom Kanye även ut som abortmotståndare.

"Jag dödade nästan min dotter", sa Kanye förra sommaren och syftade på dottern North som han har tillsammans med Kim. De är även föräldrar till Saint, Chicago och Psalm.

Kanye West vägrar ibland att ta sin medicin. Bildkälla: Stella Pictures.

I samma veva så liknade Kanye sin svärmor Kris Jenner vid en diktator, och insinuerade att Kim hade varit otrogen mot honom.

Redan i september skrev Nyheter24 om hur Kim planerade skilsmässan för fullt – och tidigare i veckan bekräftade flera källor för Page Six att Kim nu är redo för skilsmässa.

"För att hon inte ska bli helt galen"

Kim har synts utan sin vigselring, och de firade jul åtskilda. Kanye spenderade julen på sin ranch i Wyoming. Detta så de kunde få klura ut saker kring skilsmässan på varsitt håll.

Nu står det även klart vad som blev droppen som fick bägaren att rinna över. Det var Kanyes märkliga presidentkampanj som han inledde förra året, och sedan avbröt efter två veckor som helt enkelt blev för mycket för Kim.

– Hon behövde avsluta deras äktenskap för barnens skull och för att hon inte ska bli helt galen, säger en källa till Page Six.

Under Kanyes presidentkampanj så stöttade inte Kim honom överhuvudtaget.

– Hon gick aldrig ut offentligt och hyllade honom. Hennes tystnad sa allt, berättar en källa för Page Six.

Kim Kardashian och Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det rätta för henne och barnen"

Källan berättar vidare att Kim stöttade Kanye under hans kamp med sin psykiska ohälsa, men till syvende och sist så handlar det om att "göra det rätta för henne och barnen".

Kim har anlitat skilsmässoadvokaten Laura Wasser som är en av Hollywoods mest kända advokater när det kommer till dyra skilsmässor. Hon har tidigare jobbat för bland andra Angelina Jolie, Johnny Depp och Britney Spears.

Kim och Kanye har ett äktenskapsförord, men hur de ska göra med pengarna och vårdnaden av barnen är ännu inte klart, skriver Page Six.

LÄS MER:

Ilska mot Kim Kardashian efter julklappen till North: "Jag spyr"

Därför blev Kim och Kendall utskrattade på galan

/