Einar
Einár stoppades av polisen tidigare i veckan. - Foto: Jessica Gow/TT Bild

Einár stoppad av polis – skickar hälsning i ny video

Den svenska rapstjärnan Einár, eller Nils Einar Grönberg som han egentligen heter, stoppade av polis tidigare i veckan. På Instagram skickar han en hälsning till polisen.


Den svenska rapstjärnan Einár, 18, har nästan 250 000 följare på Instagram och miljontals spelningar på Spotify varje månad. Han är aktuell med sin singel "Sätter dom på plats" och även låten "Gamora" som är ett samarbete med Hov1.

Einár drar in miljontals kronor – och han lever gott för pengarna. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hans lyxiga bilköp. Lite innan alla hjärtans dag slog nämligen Einár till på en Audi RS6:a från 2021. För vrålåket, men 600 imponerande hästar, så betalade han 1,5 miljoner kronor.

Kort därefter var det dags för ännu mer shopping – då unnade han sig en lila dunjacka från det franska modehuset Christian Dior. För den betalade han drygt 35 000 kronor, något du kan läsa mer om här.

Einár. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Stoppades av polisen

Livet som en av Sveriges mest påpassade rapstjärnor är inte bara sus och dus. Ibland gör sig verkligheten påmind i form av lagens långa arm. Det visade Einár upp på sin Instagram tidigare i veckan.

I en serie videos så visade Einár hur polisen med påslagna sirener hade stoppat honom under en bilfärd. På klippen såg polisen ut att visitera en av Einárs kompisar.

"Fuck the police", skrev Einár.

Einár är inte överförtjust i polisen. Bildkälla: Instagram/ns1einar. Bilden är ett montage.

Det hela verkar inte ha blivit allt för allvarligt, då han lite senare la upp en bild på sig själv där han poserade i Stockholmsförorten Dalen.

Se mer från händelsen klippet ovan.

LÄS MER:

Einárs nya lyxköp – kostade 1,5 miljoner kronor

Zara Larssons ord till Einár – hyllas av fansen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!