Einar
Einar gillar att shoppa! - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Erik Simander/TT Bild

Rapstjärnan Einár visar nya lyxköpet för 35 000 kronor

Rapstjärnan Einár gjorde en färgstark comeback på sociala medier efter en stunds frånvaro. Då passade han på att visa upp sitt senaste köp – som kostar ungefär som en månadslön.


Rapstjärnan Einár är bara 18 år gammal men redan rik som attan. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Einár nyligen slog till på ett riktigt lyxköp åt sig själv. 

Några dagar innan alla hjärtans dag så visade Einár sig själv lite "self love" – genom att köpa en silvrigt grå Audi RS6:a med 600 hästar från 2021. Allt för den nätta prislappen 1,5 miljoner kronor.

Einar med sin nya bil. Bildkälla: Instagram/ns1einar

Men då har ändå Einár som sagt lite att ta av. Han räknas ofta till en av de mest spelade artisterna på Spotify – år 2019 hade han 183 miljoner strömmingar på tjänsten. Alltså före både Avicii, Billie Eilish och Ed Sheeran i Sverige.

I en intervju med Anis don Demina på dennes Youtube-kanal hösten 2019 så berättade den då 17-årige Einár om hur pengaflödet kan se ut.

– 50 000 kronor per en miljon streams. Allt till min mammas konto, sa han då.

Visar nya lyxköpet på Instagram

Så med det i bakhuvudet så kanske inte Einárs senaste köp är något märkvärdigt – men för oss andra dödliga så är det onekligen en saftig summa.

Under måndagen bjöd Einár sina 250 000 Instagramföljare på en selfie där han poserade i sitt nya köp.

Det blev nämligen en lila dunjacka från det franska modehuset Christian Dior. Jackan, som heter Dior Oblique Down Jacket, kostar mellan 25 000 - 30 000 kronor. 

Einar visar sin nya jacka på Instagram. Bildkälla: Instagram/ns1einar

På andrahandsmarknaden stiger priset rejält. Jackan är en riktig kändisfavorit och rapstjärnorna Yo Gotti och 2 Chainz har även de den färgstarka jackan i sin ägo.

LÄS MER:

Lovisa Worges chock – det fick hon av Bianca Ingrosso i present

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...