Bianca Ingrossos ord om Paradise Hotel-Denice

Bianca Ingrosso är som vi alla vet ett stort Paradise Hotel-fan och följer programmet slaviskt. Redan efter årets tre första avsnitt har hon ett och annat att säga.


Det finns få i det här landet som älskar Paradise Hotel lika mycket som Bianca Ingrosso, 26. Bianca har flertalet gånger berättat om sitt PH-intresse och att hon drömmer om att endera jobba som ljudtekniker, städare eller bartender på hotellet – enbart för att få veta allt smask. Men att vara med som deltagare eller programledare – det kommer aldrig att hända har hon tidigare berättat. 

Bianca Ingrosso älskar Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Picures

Årets säsong är nu i full rullning och bara efter första veckan hade Bianca både det ena och andra att säga. Hon hade bland annat hittat sin egen dubbelgångare i ingen mindre än Dennis Mlivic, 22.

Bianca la upp på sin story. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Dennis har tidigare varit med i Love Island samt Ex on the beach så detta blir hans första PH-säsong. Han är även ex till Nina Glimsell

"Galen"

Bianca reagerade även på en annan deltagare – nämligen Denice Melinn Licari, 20. Men denna gång av en helt annan anledning. Detta berättade hon om i sin senaste vlogg.

"Det kommer att bli underhållande att se", sa Bianca om Denice. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

– Hon som bråkar så mycket, vad heter hon, Denice... hon är det galnaste jag sett? Nu kan det så klart vara klippt och så vidare men av det jag sett i Paradise Hotel... så ja, det kommer att bli underhållande. Kanske inte lika kul att vara där, tillsammans med men ja, det återstår att se, säger Bianca. 

– Jag undrar hur jag själv hade varit om jag var där. Om jag hade varit omtyckt, bråkat, högljudd, problemskapare eller kanske den som löser problemen? Jag vet i alla fall att jag hade varit en bra spelare, avslutar hon. 

Denice har inte kommenterat det hela. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.